HEJ FREDAG & BARA NIO DAGAR TILL JUL

.

Kikar in till er från Beas tonårsrum idag! Har ju så klart julpiffat lite  och gjort mysigt därinne också. Likadana söta tunna grangirlanger över sovalkoven som Moje har i sin (de har ju likande rum i varsin ände på övervåningen med plastbyggda sängar i ”kattvindarna”) men jag minns inte riktigt var jag köpte dem. Tror det var på Åsby i Hallstahammar men för ett par år sen (Flera har frågat om dem)

.

.

Fin kalender i form av ett maffigt rött julhus där bakom granen är från Rituals

.

.

Idag vaknade jag med d e n migränen gaaah så himla ovälkommetoch jag som har jättemycket att fixa denna fredag.. Den har dock nästan släppt nu (tack gode gud för Zomig Nasal, det enda som hjälper) som tur är och jag ska strax bege mig iväg till grannstaden på ett jobb och sen snabbt hem och hämta barn på skolan innan det är dags för utlovat knäck-kokande och kaanske årets pepparkakshusbyggande här hemma (vi får se om jag hinner med det, man kan ju inte stressa om det ska bli fint) Inte många dagar kvar nu till julafton, bara nio, och det gäller att hinna med allt man vill. Hur ligger ni till med ”julfixandet”?? Vissa är ju verkligen ute i sån himla god tid men det är inte jag mina vänner och det är precis som vanligt:)

.

Önskar er alla en riktigt fin fredag nu så ses vi snaart igen!

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “HEJ FREDAG & BARA NIO DAGAR TILL JUL

  1. Känner faktiskt att jag ligger bra till i år. Har prioriterat bort onödiga måsten och tagit det lugnt..får väl se status nästa lördag:)
    Kram till dig

  2. Vi har legat sjuka här i nästan två veckor så den här helgen blir det julfix.. försöket inte stressa.. det som inte hunnits göra innan som julbak och julgodis ska jag göra nu i helgen, men kommer som sagt ta det piano.. och se hur mycket vi hinner. Det blir ändå Jul o Tomten kommer även om jag inte har julfixat till max i år.🎅🏼🎅🏼🎅🏼

    Ha en superhärlig helg💫

  3. Usch nej för migrän 😵‍💫 hatar det!
    Jag fixar inte så mycket m det har vart sjuk stress på jobbet och mycket runt omkring. Tycker alltid att december flyger förbi. Idag är det en 40 års fest å imorron 30 års fika. Sen var den helge n slut också.
    Är högkänslig och trivs inte när det är för fullt upp.
    kram å önskar dig en toppenhelg!

  4. Tiden går på tok för fort och jag hade önskat att jag haft några fler lediga dagar innan jul till att mysa och fixa. Idag har det i alla fall blivit Rocky road och lussekatterna är på gäspning. Tänkte även slå in några julklappar. Älskar julen 😍🎅 Så fint du gjort inne hos din dotter!

  5. Allt är klappat och klart!
    Delat ut paket och swishat, hälsat på de äldre i familjen, ätit bästa på julbordet,sirapsfläsk, jansson och lax, myst med champagne och skaldjur, huset skiner glittrar ikapp med julklappsdiamanterna, väskorna är packade. Snart åker vi till Bali en månad.
    God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg