ETT ROSA KONTOR

.

Vet ni vad – jag blir typ lycklig av färgen rosa! Och nu har jag ett helt rosa rum här hemma – lister, väggar och skåp i den där härliga rosa-nude-färgen ni vet. För jag har målat heela helgen (även taket) medans resten av familjen byggt pepparkakshus och julshoppat och grejat. Det har pysslats och mamsen har stått på en stege stänkmålad med färg och morrat pmsd-crazy haha. Väldigt bra sysselsättning förresten när man mår så (sur, uschlig och lättretlig) så det blir ett tips!

Sen så har jag faktiskt gjort liite annat i helgen också, vi har bla varit ute och ätit en fantastiskt middag med vänner på Adam & Oliver i Västerås. Första besöket men herregud såå gott, snyggt och trevligt, lite nordiskt-asianfusion ni vet! Gå dit helt enkelt:)

.

.

Jag var först inne på lite mjukt pastagult i detta rum (så fint hos andra!) men nää fick inte rätt känsla. Ville inte ha något som var det minsta kallt i kulören (det här rummet har bara fönster åt norr) utan varmt eller neutralt. Ingen mossig färg utan fräscht och ja krämigt men ändå dämpat och elegant och som gifter sig med rummet (matsalen) utanför. Inte för ljus, inte för mörk.

Det fick bli kulören Sparkling Melun som jag hittade med lite hjälp hos Nordsjö i Enköping (s å duktig och trevlig personal) Väldigt fin neutral varm rosa-beige- ton som passar super ihop med tex bruna toner. Tycker alltid det är så läckert med rosa hemma hos andra (Tänk bara hos Amelia Widell!) och det är verkligen en härlig färg. (Tavlan med Rembrandt finns härhär)

,

.

Ja först blir det här kontor och jag ska bara hitta ett fint skrivbord bla. Vill gärna ha något bord i trä som teak, valnöt eller rökt ek.. Sen om något år så får Moje ta över Beas rum och det här rummet (som var Truls innan han flyttade till eget) blir då Beas. Perfekt för en stor tjej att ha sitt rum i andra änden av huset (och kontor/gästrum blir det då i Mojes lilla pojkrum som ligger jämte vårat sovrum:) Så snyggstolen från Dusty Deco (det är denna) ska inte stå här inne, den är bara med för bildens skull (fast den passade ju himla bra) Mattan är från Classic Collection.

.

Nej nu ska jag slå in lite klappar här (dags att börja!).men vi ses snaart igen tjejer!

.

KRAM

.

.

 

 

16 kommentarer till “ETT ROSA KONTOR

  1. Supersnyggt! Men asförvirrad?! 😀 Var inte du tokstressad inför julen nyss hahha å ändå ställer du dig på målar om ett nytt rum? I m p o n e r a d är bara förnamnet.
    Jag kommer kanske ge mig på ett rum under julhelgen, men vi får se 🙂 risken är stor att det inte blir ngt

    1. Men detta är ju sååå jag, när jag är stressad och måste göra saker eller ska iväg på någit viktigt – då drar jag igång med något helt annat!? Diagnos på det?😆😘 (och Tack snälla🥰)

      1. Det kallas för att prokrastinera och det ägnar vi oss alla åt mer eller minder. :-). Ett annat ord för att hitta på annat och skjuta upp saker som man just nu inte orkar. Himla jättevanligt. Tycker Du gjorde helt rätt, hittade på något Du mår bra av och fint blev det.

        Ha en fin jul.

        //Britt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg