FESTKLÄDERNA HOS MODELIN

REKLAM FÖR MODELIN

.

Tjolahopp tjolahej nu var röda veckan här  ääntligen! Och då menar jag inte det julröda fniss, men så himla skönt att känna sig som vanligt igen och vara pigg och glad. För en sån mamma vill ju alla absolut vara när det är jul eller hur, även om jultålamodet ibland är på bristningsgränsen… Själv så har jag verkligen försökt tänka på det varje jul för det är ju faktiskt det viktigaste för barnen – inte att ha ett perfekt julbord eller ett strålande hem som imponerar på tjocka släkten utan glädje och mys. Och trygghet och värme<3

.

Och eftersom jag är mer mitt vanliga jag idag så bjuder jag på lite julreatips från bästa Modelin!

Där hittar ni bland annat den här söta bomullsblusen som knyts med rosett fram och som finns här. Perfekt på julafton.

.

.

.

(Örhängena med gnistrande stjärnor är gamla men favvisar vid jultider)

.

.

Sen har vi den här svarta paisleymönstrade blusen som finns härJag som älskar 80-taligt glamourmode, med enorma strassörhängen till, ääälskar dem.

.

.

.

Eller vill man kanske glida runt i en flirtig skön och tight top på nyår – med riktigt snygga ärmar  som går ner över händerna. Finns här.

.

Som sagt så har Modelin massa fint att julfynda nu (40-70% off)  med märken som Ugg, Second Female, Busnel,  Neo Noir mfl. Ni hittar rean här.

.

Nu har jag lite nötknäck att koka här (blir nog sista julgodisfixet) och en hel del hemlig klappinslagning efter det (med glögg och norsk ny julfilm Så blev det jul igen som sällskap nere i tv-rummet)

.

Men vi ses ju imorgon vänner!

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “FESTKLÄDERNA HOS MODELIN

  1. Den filmen såg jag nyligen och den var lite små-kul/söt! Ska nog koka en sorts kola till och sen är det en del annat kvar. Vi ska ha Annandagen här hemma så lite fix inför det också. Otroligt mysig tid just nu men den går bara lite för fort.
    Ha en riktigt fin jul!

  2. Riktigt snygga outfits! Den paisleymönstrade blusen är min favorit, men de andra är fina också. Och jag uppmärksammade också de där byxorna. Det skulle vara trevligt att veta mer om de.

  3. Så snyggt speciellt den sista svarta toppen och jag undrar vad det är för läppstift det är så snygg färg och perfekt till dig och förmodligen till mig med
    God jul till dig och din familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg