UPPESITTARKVÄLL – ÄNTLIGEN!

 

Åh jag lovade er ju att jag skulle kika in till er i onsdags men alltså jag har inte riktigt hängt med den här veckan! Olika orsaker till det men jag ber så mycket om ursäkt att jag inte hunnit med.  Men här är jag iaf, sittandes i pyjamasen med en stor kylskåpskall (viktigt så att det blir extra krsip!) ask Wiener nougat i knäat, glögg i glaset ”duttpenna” i handen och Uppesittarkväll med Bingolotto på tv med familjen i en hög i soffan bredvid! Granen glittrar och huset är städat och nope nu finns det inte något mer att göra förutom att n j u t a och slappa, skönaste känslan om ni frågar mig. Imorgon kommer hela tjocka släkten hit till oss, hela 19 blir vi denna jul – hur mysigt! Men fullt hus betyder extra plaster och extra bord så i år kör vi barnbord så alla yngre kusiner får sitta tillsammans. Fast huur mycket jag än älskar det här med jul och julfix så känner jag ju lite just nu att det vore inte helt fel att åka tex till Tällberg nästa år!? Bo på jättemysigt hotell med hela släkten och bara få allt serverat och massa mumsig kocklagad julmat och fluffiga sängar som någon annan bäddar – just give it to me haha (Mamman här kommer nog ändra sig men just ikväll låter det som drömmen:))

.

Jag ska försöka titta in im0rg0n men OM jag inte gör det så önskar jag er alla fina läsare

EN RIKTIGT RIKTIGT GOD JUL!!!

.

KRAM

.

 

9 kommentarer till “UPPESITTARKVÄLL – ÄNTLIGEN!

  1. Vil bare si at det er ingen som tar så fine bilder og klarer og formidle stemningen så bra som du gjør. Det er en egen energi i bildene dine. Det er en glede å følge deg. Håper du får en riktig god jul med din familie. 🎄😊

  2. Vi åkte till Thailand i år, så himla skönt. Suttit på stranden ikväll och druckit skumpa. Nu har vi stora barn dock så vi firar julnöt vi kommer hem den 28/12. Men ja det har verkligen varit en fridfull jul här, sol och mumsig mat, inga måsten utan man har traskat runt här i bikini och tofs dagarna i ända. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg