VACKRASTE ANNANDAGEN

.

Men vilken dag vi fick idag! Kan knappt minnas när det var en så här helt perfekt vinterdag här i Småstaden, sol och massa kritvit snö, frost och så där  lagom kallt. Alltså rejält kallt med -9 men skönt torrt kallt så man inte fryser! Vi tog en tur nere vid Mälaren, vi bor ju bara typ 5 minuter ifrån, och bara njöt. Så himla skönt med lite frisk luft och äntligen motion! (Har ju inte varit jättemycket av det den sista tiden runt jul om man säger så:)

.

.

Älskar att bo så när vatten, kan nog inte tänka mig att bo på en plats där det inte finns något ”vatten”! Det måste vara en sjö eller helst av allt ett hav i närheten, åh drömmen vore ju en egen havstomt..

.

.

Mälaren<3

.

Sen såg jag att det ojjades över barnbord i eget rum på julafton och jag brukar inte bry mig om kritik men när det kommer till barn så måste jag säga ifrån! Nejnejnej de for inte illa på något sätt eller kände sig absolut inte exkluderade vid julmiddagen. De satt i ett rum precis bredvid oss för att vi inte fick plats i samma rum, det var max ett par meter emellan, och de sex kusinerna var överlyckliga över att få vara där tillsammans (utan alla dessa föräldrar och mostrar och fastrar och farbröder och oldies) och de satt väl ner som vanligt  i max 30 min innan de for iväg till granen och klapparna och leken och buset. Precis som de gör varje år, det är ju inte julbordet  som är i fokus när man är liten.

Det finns många barn som far illa på julen på olika sätt och det är ju helt förfärligt men barnen vid vårt barnbord gjorde alltså inte det.

.

Ha nu en fortsatt fin kväll!

.

P

.

18 kommentarer till “VACKRASTE ANNANDAGEN

 1. Vi hade likadant hos oss till julmaten. Kusinerna (tonåringarna) hade eget bord och de har så roligt tillsammans vid sitt bord. Inget fel med det alls!

 2. Men herregud hur kan folk gnälla och klaga över ett barnbord. Vissa är ju inte kloka i huvudet. Du har gjort fint, dukat och piffat inför jul, vilket inspirerar massor och så har folk mage att kritisera ett barnbord. De barnen som satt där hade det nog tusen gånger bättre än många andra barn.

 3. Har följt dig i många år. Att få se dina bilder på dina vackra juldukningar och juldekorationer har blivit som ett av mina måsten i jultid.
  Du har en enastående fingertoppskänsla för att duka vackert till både vuxna och barn.
  Om alla barn fick ha det så ombonat som barnen fick hos er på jul, så skulle världen vara bättre. Vi som följt dig länge vet att du om någon, månar om att barn ska ha det bra.
  Finns väl ingen annan mamma som gör så mycket extra för att duka fint till födelsedagar, alla hjärtans dag, påsk, student, skolavslutning, advent,jul och nyår som du gör. ❤️❤️❤️

 4. Vi har kört samma sedan barnen blev så pass stora att dem klarade sig, man är ju i samma hus, vi har gjort detta på nyår och dem har tyckt det varit jättekul

 5. Ja men det vet ju alla att om barnen sitter en liten liten stund vid ett eget bord så innebär det att man inte firar jul med barnen. Det är ju den där halvtimmen vid matbordet som ÄR hela julfirandet.

  Eller så var den kommentaren bland det absolut mest dummaste jag läst här någonsin.

 6. ååh undrade just hur lång tid det skulle ta innen det skulle ojas över att barnen satt vid eget bord 😅
  Lät supernjs att ha ett eget bord ju!

 7. Mysigt med eget barnbord och som du skriver slippa ”gamlingarnas” tråkiga prat 😊😉
  Och visst är det härligt med all snö vi fick tillbaka lagom till julhelgen, underbart ❄️😍 Ha en fortsatt fin vecka!

 8. Klagade alltså dina läsare på att det var ett barnbord och ett vuxenbord på julafton? Folk har för mycket fritid alltså om man klagar över en sådan sak. Älskade när jag fick sitta tillsammans med kompisarna och inte de vuxna. Det är verkligen ljuvligt vackert vinterväder nu. Blir alldeles prillig och lycklig.

 9. Hahah. Helt otroligt vad folk kan klaga.
  Hade du haft ett dubbelt så stort matbord hade inte de heller varit bra för då hade folk klagar på att din matsal är för stor🤣
  Finns det något barn som blir missnöjd över ett Barnbord? Tror inte det…
  Så mysigt och så fint du har gjort det. ❤️

 10. Så himla smakfullt och vackert du fixat🌟 Som sagt det finns barn som far illa på riktigt i världen, de hade nog gärna suttit vid ett barnbord i ett varmt hus och ätit sig mätta innan tomten kom med julklappar❤️🎅🏼
  Härliga vinterbilder, kram till dig🌟

 11. Oj, kan man få kritik för ett sådant julfirande?! Det såg ju helt magiskt ut. Vackert, ombonat och hur mysigt som helst. Jag hade kunnat sitta på en pall med tallriken i knät och bara njutit. Bjud in mig nästa år! 😉🤣🎄

 12. Eget barnbord var ju det bästa jag visste när jag var liten. Så trist att sitta o lyssna på alla vuxna som bara pratade om folk man inte känner. 😅

 13. Håller verkligen med om att vi haft vackra soliga vinterdagar. Idag dock är det grått och lite slaskigt i stora staden.
  Ja du alltid ska väl folk gnälla på något. Då har man inte mycket kul i livet om man är gnällare på sociala medier måste jag säga..

  https://kamillaskamera.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg