SMÅHEKTISK START PÅ VÅRTERMINEN

.

Har eldat som en tok senaste veckorna pga kylan men nu har det ju vänt och vårt hus har  blivit nästan för varmt ist! Tar alltid någon dag för alla rum och alla gamla gjutjärnselement att ställa om sig.

 

Nämen hallå på er! Hoppas ni har det fint vänner<3

.

Här har det varit en småhektisk tisdag och fösta dag på vårterminen och picsen idag är faktiskt från i söndags, ingen tid att sitta och dricka chai framför en brasa kan jag lova. Mail och jobb som ska komma ikapp efter ledighet och så en tur till sjukhuset med barn som skulle göra en mindre operation och sen hem och jobba igen men NU är jag klar pjuh. Och ska bara bara slappa efter jag skrivit det här lilla inlägget och unna mig minst två påsar gottgott (helt inne på salta Ferraris och Kinapuffar är aldrig fel) och ett para avsnitt nya American Bachelorette! Älskar sånt vanligt vardagsmys eller ja allt mys, man k a n bara inte mysa för mycket (Kanske får jag lite huvudmassage och hårkli under tiden, bästa jag vet:)

.

.

Idag måste jag bara tipsa om mina underbara fårskinnstofflor! Så makalöst sköna och fluffiga att sticka ner tassarna i. Heter Jenny är från Shepherd of Sweden, dagens lilla toffeltips till er!

.

Har ni som har skolbarn också kickat igång vardagen och jobbet idag!? (Eftersom jag har en 7-årig kille som älskar skolan så var det så välkommet så med lite terminstart kan jag lova:)

.

Ha nu en skön kväll så ses vi ju imorgon igen!

.

KRAM

.

 

6 kommentarer till “SMÅHEKTISK START PÅ VÅRTERMINEN

  1. Ingenting är normalt… förbereda oss för krig??? Oroliga barn, oroliga vuxna, vad kommer att hända? Just nu är mycket oviktigt

    1. Försök att leva på som normalt och vanligt är mitt råd, vi kan ju inte påverka någonting och vi har inget krig hos oss tack och lov. Oroliga och stressade vuxna och föräldrar mår inte barnen bra av. Svårt så klart när nyheterna pumpar ut svarta rubriker men det är tvunget med ett lugn för en ständig oro för vad som ev kan hända i en framtid leder inte någonstans. Kram

    2. Vi skulle ha förberett oss för krig för länge sedan, folk har bara låtit bli att göra det. Det här är det nya normala sedan Ryssland invaderade Ukraina. Det pågår ett fullskaligt krig bara 150 mil härifrån och har gjort i snart två år. Vad konsekvensen blir om Ryssland vinner har det pratats om hela tiden. Det ÖB sagt nu är ingenting nytt, vissa har bara valt att inte lyssna tidigare. Och ja, det här är som sagt normalt. Även mitt i ett brinnande krig blir tillståndet tillslut ett normaltillstånd, hur vidrigt det än kan låta.

      Tvärt om så är de ”oviktiga” sakerna ännu mer viktiga nu, sedan två år tillbaka. Vi lever trots allt här och nu.

  2. Det är på grund av att världen ser ut som den gör som man vill gå in här och få lite myskänsla och feelgood, betyder inte att man inte fattar läget eller inte bryr sig, som Maja skrev vi lever faktiskt här och nu<3
    Kram

  3. För mig som har kunder i Ukraina som jag har veckovis kontakt med och där missiler stryker runt fönstret får mig att tänka till iaf att det kanske inte är läge att tala om för dom att jag har lite kallt idag på mitt kontor… vilket jag kanske skulle sagt tidigare. Håller även med ÖB som säger att det kanske inte är läge att fundera på vilken ny inredning jag skall köpa eller vilken latte sort jag skall dricka idag. Självklart skall vi alltid vara förberedda för kriser av olika slag men det här allvarliga läget har inte vi varit med om i modern tid. Lever också ”normalt” med lite eftertanke. Tänker till på vad kan jag göra om kriget kommer… elen blir utslagen, kreditkorten slutar att fungera, mm mm…. har frågat mina ”vuxna” barn vad dom kan bidra med om kriget kommer.. Fika rasterna diskuteras detta på här på mitt jobb iaf ganska hett nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg