MYSPYSFREDAG

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

Min absolut bästa outfit är såna som liknar denna! herregud vad det är skönt med SKÖNA kläder, mjukt och luftigt och så klart snyggt ska det vara. Har såna här fina mjukisar kan man ha dem även när man svänger ner på stan en sväng tex för att köpa helgsnittisar! På med en rock och så sneakers till.

.

Bonjour!

.

Hoppas ni mår b r a denna januarifredag! Har ni städat ut all jul än? Jag har ju alljusstakar och stjärnor kvar men allt annat är nedplockat och ligger i sina lådor i förrådet. Men det juliga med ljus får vänta för det är ju fortfarande s å mörkt på kvällarna och det är fortfarande så mysigt med det där varma skenet i fönstren (har förresten precis beställt två nya lampor för jag måste ha fler ljuskällor här hemma sen kom jag på:)

Annars så har jag jobbat lite, tränat en sväng idag och så har jag handlat massa gott till helgen! Det blir en väldigt soft sådan, H är ute på galej just nu och jag har som vanligt fått pmds och vill mesta bara softa hemma, se serier, smutta på PinotNoir, läsa spännande bok och äta mina älskade Kinapuffar (förlåt för tjat om detta varje månad men det är verkligen såå drygt. Har fått hormontabletter men det hjälper ju inte och SSRI tänker jag inte ta igen, blev ju bara likgiltig av dem och sexuellt dysfunktionell och det vill man ju inte heller bli liksom..)

.

.

Min galet fina sweaterset består av denna boxiga tröja och dessa galet sköna byxor.

Jag har strl S i båda.

.

.

Både Lolo och Bea vill nu ha samma set de med som mamsen har, de tyckte också det var riktigt snyggt!

.

Riktigt fin fredag nu alla!

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “MYSPYSFREDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg