FÖRSTA TULPANERNA & LOVE IS BLIND

.

Den fina Svenskt tennkannan med tulpaner fick jag bla i julklapp från H<3

.

 

I vårt tv-rum uppe på hallen – de allra fösta enkla knippet tulpaner som man blir så där extra glad i för att de hintar om v å r och så lite dousåpadating på tv:n! Men sneeeälla vilken bra gäng de har hittat i Sveriges allra första uppsättning av Love I Blind på Netflix. Har bara sett den amerikanska versionen förut (det finns ju från andra länder också) och det går alltså ut på (för er som inte sett) att 32 singlar för datea varandra utan att se hur den andra ser ut. Så ska de ju fria till den de blir kära i  (när de ser varandra för allra första gången) och så får paren (5 stycken utvalda) flytta ihop och sen bestämma sig vid altaret efter någon månad om de vill gifta sig. Väldigt spännande att se om de blir attraherade av varandra även fysiskt! Fösta mötet är ju sååå konstigt och såå stelt. Det brukar oftast bli så att de som inte faller varandra direkt vid första anblicken inte brukar gifta sig sen heller, det fysiska ä r ju jätteviktigt. Sen blir det ju det där med attraktion ojämnt ibland också, en väldigt attraktiv person har blint förälskat sig i en kanske inte var lika het.. Så är det även  i denna svenska versionen, några av de galet snygga Love is Blindtjejerna verkar inte helt toknöjda men männen är desto lyckligare (och kärare:) Ja kolla detta program om ni inte sett – lördagens serietips!

.

Nu blir det en tur till gymmet för lite styrketräning här men ha en fortsatt fin lördag!

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “FÖRSTA TULPANERNA & LOVE IS BLIND

  1. Streck kollade på Love is Blind i fredags. Jag tror faktiskt att jag måste erkänna att kärleken inte är blind för som du också säger några av tjejerna blev besvikna eller tappade intresset när de setts irl.

    Catja är min favorit men tror inte hon hade passat bättre med Rasmus som valde en annan.

    Vita tulpaner är de finaste och så här års är de ett tecken på vår i sikte nästan.

    https://kamillaskamera.com/

  2. Tänkte fråga dig om klinkerstips vi ska göra om badrummet och ska nu välja klinkers. Bricmate norrvange light grey är ju omtyckt men tror jag vill ha mer marmorerat. Färgskalan får gärna gå i greige eller ljusare…Har du något tips eller någon av dina läsare vore jag tacksam❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg