DESSA LYSER UPP

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

Lampa med fyrkantig skärm hittar här, galet snygg plisserad lampa här, läcker lampa med mjukt sken i glas här, tyglampa med svart rand (finns 0ckså med röd kant som är galet tjusig) här, klassiker i polerad stål här, mullig bullig finfin glaslampa här, ball och unik modern lampa här och ljuvlig trapplampa  i olika färger och som syns  här.

 

Hallååå på det som blivit årets absolut tråkigaste dag dvs den tredje måndagen i januari! Här hos mig är det nog en rätt småtrist måndag. inte så mycket som händer denna dag och mest kallt och blåsigt. Brrr. Fick en önskan om tips på fina lampor som kan lysa upp nu när man plockar bort julbelysningen inne och klart ni kan få det! Finns ju massa toksnyggt att välja bland men här har ni ett gäng i lite olika prisklass i lite olika men fräsch design som jag plättlätt skulle kunna placera hemma hos mig. Kul med riktigt snygga lampor som inte är samma-samma som de man brukar se!

.

.

Sen har vi ju alltid Atollo från Oluce i opal, min absolut favoritampa no 1 (har tre här hemma) Kan tipsa om att de nu är på riktigt bra belysningskampanj (upp till 40% off!)  precis som många av de andra lamporna här ovan! Mediummodellen med dimmer hittar du här Galet mysigt sken som tänd och s å fin även när den är släckt!

.

Hoppas ni gillar mina lamptips! Nu blir det middagsfix (Vi har nu matkasse tre dagar i veckan och jag har ingen aning vad som leverraerades utanför dörren nyss, blir spännande:)

 

KRAM

.

.

 

1 kommentar till “DESSA LYSER UPP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg