TISDAGENS

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Har ni också fått en rejäl köldsmocka idag! Här var det  nere på -20 grader imorse igen. Japp denna vintern är lika med kyla och snö och aktiskt en hel del sol också vilket man är  riktigt tacksam över! Minns förra vintern som att det bara var mörker, inte många soltimmar där inte. Kyla står vi ut med och skotta massa snö (har precis varit ute igen) om vi får solen också. Apropå skotta snö, här på vår gata i stan och område är det mycket märkligt när det gäller plogandes. När det varit snöfattiga vintrar så kommer de glatt och skrapar snön (asfalten) ofta. De brukar köra tidigt och det låter och det gnistrar om plogen och det är här om det så bara har kommit några millimeter snö. Men nu denna vinter när det är rikligt med snö ser man plogbilen desto mer sällan på gatorna? Varför är det så? Har de kanske mer att göra och inte hinner inte.. Ett konstigt fenomen är det hursomhelst:)

.

.

Även om det är kallt så kör jag på en lite vårigare dagens! Älskar de här jeansen, de sitter otroligt skönt och löst och är i stabilt jeanstyg (ej stretch) Finns nu i en jättefin ny ljus tvätt som jag precis beställt här. (denna tvätt blev superpoppis vilket jag förstår och är slut tyvärr)

.

.

Ny söt kortärmad beige top som blir fin sen i vår finns här.

(Den är stretchig men lite liten i storlek på längden, jag har S)

.

Herregud ja vad man är sugen på vår nu, aaaah. Att smita ut på trappen på altanen med en kopp kaffe och bara njuta av solens värmande strålar är mitt bästa. Vårfåglar som kvittrar och tulpanlökar som är på g i rabatterna.. Åh, inte jättelångt kvar nu ändå, sköönt:)

.

Nej nu måste jag fortsätta med en jobbsak som ska iväg ikväll men vi ses imorgon!

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “TISDAGENS

  1. Jättefint🌟 Jag kan inte ha jeans utan stretch längre, kanske måste testa? Längtar såå till solens värmande strålar, vår och påsk, men det har jag gjort sedan oktober😂
    Kramis till dig

  2. Hej! Jag tänkte köpa en Taccia lampa. Funderar på silver eller svart. Vilken färg är du nöjdast med? 🤔
    Den ska stå på en skänk som är valnöt. Du har så bra smak. 😘 Kram!

    1. De är så snygga båda två, den svarta är vanligast men jag gillar kanske den silvriga liite mer. Blir fin i kombo till den mörka valnöten😍 Kraam

  3. Jag som själv jobbar med upphandling i en grannkommun till Västerås tänker att det har att göra med vilken leverantör som är upphandlad för snöröjning. Sen ska de såklart hinna med också. De kan ju också vara så att de t.ex ska prioritera cykelbanor först t.ex.
    Jättefin out-fit, och ja, nu börjar man få längt efter sommaren 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg