VACKERT VINTERVITT PÅ GATAN I STAN

 

Idag här på vår gata i stan – massa kritvit snö som man nästan blivit van vid som standard denna vinter och magiskt vackert! dock vääldigt kallt och brrr nu börjar man bli småtrött på att frysa inte sant. Drömmer om värme och hav, får se om vi kommer iväg på någon liten solig trip framåt vår! Vore ju minst sagt underbart..

..

Älskar den här gatan med 30-taslhsuen på rad och vårt ”Stallis”, nästan lite för mycket för vi har bott här i en evinnerlighet och  vi hittar ju aldrig något bättre så blir nog kvar haha! Bor ju s centralt det kan bli i ett precis lagom stort hus (ca 220 kvm) och skolan runt kröken där borta Men vore superhärligt med något nytt  nu också, jag älskar ju rejäla renoveringar och home-make-overs på gamla hus…

.

Har ni också riktigt kallt hos er idag?! Här eldar jag för fultl i öppna spisen för att få upp värmen efter en lång-pw runt city nyss. Sockor och filt över benen här i soffan och nu blir det senaste nya avsnitten av Love is Blind Sverige (Netflix) jag menar bara huuur ska det gååå… Känns som precis alla kollar på det där programmet!:)

.

Ha nu en härlig fredag snyggingar!

.

KRAM

.

 

3 kommentarer till “VACKERT VINTERVITT PÅ GATAN I STAN

  1. Ja, nu är vi leds på kylan. Här är också kallt. – 22 här uppe i norr och det är klart i kväll, så det lär krypa ner mot – 30. Här eldas i kakelugn och vedspis och rullgardiner är nerdragna för alla fönster. Kapade och klöv 12 m3 ved i våras, vilket var tur. Trevlig helg och tack för en som alltid inspirerande blogg.

  2. Det är exakt vad jag gör om kvällarna också – eldar i kaminen och tittar på Love is blind. Har gått över till den amerikanska versionen nu, den är lite annorlunda men också bra. 👍🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg