ÄNTLGEN SER MAN LJUSET!

.

Åh har ni också märkt det de senaste dagarna – ljuset är på väg tillbaka hurrey!

Nä vinterhalvåret är inte min favvohalva (vems favvo är det egentligen, finns väl ingen som föredrar den tiden framför sommarsidan?:) men nu har det vänt ordentligt godingar och det kommer med säkra tecken som att fåglarna kvittrar! Det är ju ju ljust ute när vi äter frukost! Och ljust sen ända fram till efter 16 sen, hallelulja.

Och idag strålar solen också in genom mina smutsiga gamla fönster. Ja det är väl ev av nackdelarna när vi närmar oss vår haha, att man verkligen s e r hur smutsiga och läbbiga fönstren blivit över vintern! Fy! Kan störa mig bra ordentligt på det så här års men av erfarenhet är det ju ingen idé att låta tvätta fönster innan allt pollen. Ja just det – polelnhelvetet, snart ä det dags för det också! Tänk att jag förtränger detta varje år. Men jag har bara det som kommer först och snart dvs hassel och al tror jag. I april brukar det mesta vara över för min del iaf.

.

.

Soool i salongen här i mitt hus! Man blir ju typ pirrig av det här vädret och så lite Madeleine Peyroux i Sonosarna (äskar hennes röst)

.

Oj nu måste jag hoppa in i ett utvecklingssamtal här med skolan här men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “ÄNTLGEN SER MAN LJUSET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg