DET PERFEKTA SKAFFERIET

.

Försöker ju faktiskt vara mer och mer ”organiserad” numera!

Älskar ju ordning och reda men har ju alltid varit en sån (som säkert många av er också är) som håller stenkoll på allt som s y n s men i skåp och lådor kan det vara en heelt annan (och messy) business:)

Och jag blir lika irriterad varje gång jag måste leta och gräva i oredan för att hitta det jag ska – jag vill ju att allt ska ha sin givna plats och alltid ligga på rätt ställe! Vårat skafferi här hemma i köket har varit ett sånt typiskt sådant stökställe med kartonger högt och lågt och påsar och sånt som blivit för gammalt travat. Men idag tog jag tag i skafferiet också (gjorde ett kul jobb) och SÅ bra det blev!

.

.

Blir helt lycklig av detta haha! Men ni seer ju. Hade ex köpt tre knappt använda  potatismjöl  (för det använder man ju typ aldrig men varje gång man s k a laga något med potatismjöl så utgår man från att det är slut:) Nu är allt potatismjöl en och samma burk, hur tydligt som helst.

.

 

Har sett att fler och fler har så här UNDERBART prydligt med matchande genomskinlig förvaring  i sina kylskåp också! Så det får nog kanske minsann bli nästa steg..tror jag (misstänker starkt att övriga familjemedlemmar kommer röra till i kylskåpet igen fortare än man hinner blinka;)

.

Blir ni också happy av sånt här??:)

Och tänk att det redan är torsdag idag igen, swosh sa verkligen den här veckan! Snart är det ju sportlov också, få se vad vi hittar på… H ska jobba så det blir ingen längre trip. Kanske bara ett par dagar i vackra Stockholm med barnen, det är ju faktiskt riktigt mysigt<3

.

 

Vi ses imorgon igen godingar!

KRAM

.

.

14 kommentarer till “DET PERFEKTA SKAFFERIET

  1. Å vad jag känner igen mig. Välstädat och fint men kaos i lådor. Som man skäms. Stor uppförsbacke att ta itu med det men vem vet…plötsligt händer det även hos mig. Blev jättefint👏🏻

    1. Så smart! Det är SmartStoreprodukter jag fått via ett jobb och länkar och info kommer snart på mitt insta houseofphilia🥰

  2. Riktigt snyggt, tänk om jag hade ett sådant skafferi. Vi har ett vanligt alltför djupt, smalt skåp där man får gräva, jag har åtminstone satt paketen i korgar som jag drar ut.

    Hade jag hällt över i så fina burkar och skrivit på dem, hade jag nog kompletterat med bäst före-datum också. Men ni kanske har hög omsättning på innehållet i burkarna? När jag rensar kan jag hitta flera år gamla paket som gömt sig längst in, inget ovanligt fenomen, antar jag. Trevlig helg!

  3. Fler såna här inlägg i bloggen tack, om man får önska 😉 Städ, piff o smart förvaring, tips o inspiration mottages gärna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg