PORTABEL BELYSNING

REKLAM FÖR ROOM101

.

Portabla lampor, men hur mysigt är det inte med dem!? Poppar upp överallt numera och jag har klickat hem ännu en liten  mini-Kizu till soffbordet i vardagsrummet för det är en sån perfekt ursnygg liten lampa att flytta runt. Portabla uppladdningsbara lampor kan man inte ha för många av liksom (den här också så himla stämningsskapande att ha på middagsbordet också)

.

 

Den här gången fick sladdlösa lampan från New Works bli en med rödbrun marmor – Rooso Lecanto. En helt underbar sten. Tycker det är så himla fint att tända lampor på ett bord mitt i rummet när mörkret faller

 

.

Så mysigt med olika typer av ljuskällor i ett rum och super när de går att dimra också

 

 

.

Och lampan är ju verkligen en cool inredningsdetalj även när den är släckt (här ser ni färgen lite bättre)

 

Min Kizu finns här och här  finns samma mindre lampa i vit, grå och svart marmorfot

Tisdagens lamptips fick detta bli!

Och denna tisdag är jag såå otroligt seg, zzombie-Petra verkligen. Sov typ max 2 timmar inatt och vaknade vid halv två och kunde verkligen inte somna om och såg typ hela nya säsongen av Under Deck i natt istället. Så fick jag för mig att jag äntligen skulle somna om lite (med hjälp av en liten sömntablett jag tar i nödfall) när barnen gått till skolan och det är inget jag rekommenderar kan jag lova. Jiiisses…

Hoppas iaf ni har en piggare dag än jag!

.,

KRAM

.

.

5 kommentarer till “PORTABEL BELYSNING

  1. Halloj snygging! Lampan är för jäkla snygg men kaffeglasset gillar jag skarpt, vad är det ifrån?
    Ha det finfint!🤗❤️

  2. Så otroligt fint 🤗 men nu en fråga…hur länge håller en sån lampa sig laddad?
    Jag har hft migrän nu, söndag, måndg och nu kom det lite till kvällen igen 😭

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg