MYSTRÖJAN NO 1 & SPORTLOV PÅ G

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Hej hallå damer, här har ni jag idag! I min standard just nu känns det som – sköna lösa jeans och gärna en stickad lika skön tröja till. Det är beigea lite grovt kabelstickade jag har på mig idag är i mjuk bomull och sååå snygg, måste knipa en i vitt också. Har en känsla om att dessa kan ta slut!

Och här hemma preppas det för lite sportlov för imorgon är sista skoldagen innan det. H kunde ta halvledigt ett par dagar iaf så vi drar iväg ner på spa på västkusten och jag har bokat supermysig Tylösand. Ska bli så himla skönt med lite bad, Moje älskar det, god mat, havsluft och ja avkoppling! Har känt mig småtressad sista tiden och den här mamman behöver nog varva ned lite så det blir super.

.

 

 

Min tröja i beige finns här (och den i vitt finns här) Min fluffiga fårskinnstofflor är från Shepherd, går som sagt nästan alltid omkring barfota i tofflor hemma eftersom jag ogillar att ha strumpor (eller går barfota i Inuikiis eller Uggs om jag bara ska ut en kortis! Haha får småpanik när jag ibland småglömmer det och inte hittar några såna blå ”tossor” när jag ska hämta på fritids – får stå och hojta i dörren på Moje för man kan ju inte gå in BARFOTA och hämta sitt barn i skolan i februari heller, herregud nej🙂

.

Har ni sportlov nu eller nästa vecka ni som har skolbarn?? Är ju lite olika var man bor – vi här i Västerås har ju iaf alltid samtidigt som Stockholm.

.

Nämen oj vad tiden rusar här – redan dags att hämta barn i skolan igen!  Men vi ses imorgon igen<3

.

KRAM

.

.

 

5 kommentarer till “MYSTRÖJAN NO 1 & SPORTLOV PÅ G

  1. Jag har lite fotfobi så gillar inte när folk går barfota 😅
    Här har vi lov vecka 10 så vi får vänta lite till.

  2. Så fin tröja, ska spana in den. 🤩
    Vi har sportlov nu, v.8, alltid varit samma vecka i Helsingborg så länge jag kan minnas.. Vi ska ta en helg i Köpenhamn, så mysigt att bo på hotell och mumsa hotellfrukost, inte fel att de har pool med så man kan bada tycker barnen.
    Ha så trevligt i Tylösand, där ska vara nyrenoverat nu, det behövdes. ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg