FILLERS! DÅ STARKA REAKTIONER & NU VARDAG

Km REKLAM FÖR VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK/DREAM

.

Mitt ansikte idag! Var hos Nadia på Västermalms Privatklinik här i Västerås igår och kan ni gissa vad jag gjort?

Jag har ju alltid varit öppen med mina behandlingar/injektioner/operation och skrivit om dem sen jag började blogga (det är bara en sak jag utlämnat som jag gjort pga privata orsaker) Gjorde min första filler år 2000 och då var det typ ingen som hade gjort det och det var något ganska extremt, så jag berättade inte för många då att jag varit i Stockholm och fått lite hyaluron (väldigt lite, inte många märkte någon större skillnad) Har varit både intresserad och fascinerad av behandlingar sen dess.

När jag skrev om botox och fillers i början fick jag ju massa påhopp bland kommentarerna , det var så annorlunda att man bloggade öppet om det då och många blev provocerade. Även i bekantskapskretsen var det väldigt ovanligt men nu kan jag nog säga att alla gör något och ingen höjer ett ögonbryn längre (pga kan inte – hehe;) Och åren går och nu är jag 15 år äldre och nej jag tänker inte sluta med injektioner (åh nej) och inte sluta skriva om det heller.

.

.

En vän sa en gång att åldras det är som att de där bra dagarna blir färre och färre för att till slut upphöra helt!:) Ganska grovhugget men ändå rätt sant faktiskt ? Minns när man var yngre att man kunde ha såna där dagar då man bara kände att yeah, man är ju skapligt het ändå? Det händer inte så ofta numera kan jag lova, nä man är kanske mer nöjd vissa dagar men det är ju inte supernice (enligt mig och på mig, alla får så klart tycka som de vill så klart) med dessa trötta påsar under ögonen och häng över och torra linjer och rynkor som kommer med åren. Jo det är jättefint att åldras, men mest på andra!

Jag kör på med mina estetiska behandlingar och de gör ju mycket, har ju gjort två TCA-syror hos duktiga Nadia och ska göra en till några veckor. Har tagit bort de där torra små linjerna och minskat porerna, lämnat ut och även trollat bort lite brustna blodkärl! Upptäckte jag häromdagen faktiskt. Jag skulle hemskt gärna operera övre ögonlocken sen men de har lite olika mycket häng efter dagsform, fortfarande har jag ”bra dagar” där så jag får se hur jag gör (Någon som gjort en sån operation och blev du nöjd?)

,.

.

Tycker jag faktiskt har rätt bara koll på det här med injektioner och behandlingar! Learning by doing så att säga. Ibland har det blev tok och Helenas, minns tex en läppfiller som  blev katastrof. De svullnade upp till trippelstorlek och blev sen bara fyra klumpar. Botox har också placerats fel några gånger som har lett till skevt ansikte, konstig mimik och tunga ögonlock (en gång gick de upp in mot näsan och neråt på sidorna, alltså tvärtom mot vad jag har och jag såg absolut inte klok ut) Sen funkar ju inte alla behandlingar på alla och vissa behandlingar har inte gett mig de resultat jag hoppas på eller lovats.

.

 

Men om någon av er är intresserade av vad man  kan göra i min ålder (50 plus) och som jag rekommenderar (utöver TCA-syra) så är det framförallt att göra botox. Nadia lägger i kråksparkarna runt ögat, lite i pannan (mest bara i mitten eftersom jag efter 12 års ständigt botoxanvändande inte har några pannrynkor) och i mina mungipor så de är lite gladare. Om man har fått lite snipen mun som dragit inåt så kan man göra en sk lip-flip och lägga botox ovanför övre läppen.

Sen skulle jag varmt rekommendera Prophilokur eller liknande väldigt ytlig hyaluronbehandlingar någon gång om året. Det är det vi filelrsnördar gör som fixar att huden blir så där extra plumpad. Gör dock svinont (typ getingstick!) men går så klart över fort.

Mikroneedling är också bra för hudens struktur och glowet, känner mig alltid extra fin och strålande i huden när jag gjort en sådan behandling

Lite fillers om det är något du vill betona lite extra eller förstärka eller ändra är fint men jag skulle råda att kanske inte överanvända det. Jag har fått läsa ibland att jag är typ gjord av fillers själv för att jag har ”den looken” (kinderna tex) men det är till största del genetik i mitt fall det där bulliga. Alla får så klart göra som de vill och tycker någon att det är underbart med mycket fillers så går man för det! Jag skulle aldrig bry mig över vad andra gör med sitt men ibland kan man ju tänka att ”åh vad synd att hon som tex är så ung och s å vacker och egen, nu ser hon ut som alla andra gjorda och fixade”

 

 

Men nu har jag låtit Nadia lägga Juvéderm Ultra Smile 0,5 ml i läpparna (det är det jag gjort plus botox). En jättesjuk skön filler som knappt känns men som gav mig det där lyftet jag önskade – det blev verkligen  så naturligt och bra! Ville inte ha så mycket plut utan mest naturlig höjd på läpparna (eftersom avståndet mellan näsa och överläpp tydligen blir längre ju äldre man blir, hade väl halva avståndet som ung och var ska den sluuta?)

 

Undrar hur det känns att vara en sån som alltid varit väldigt negativ mot botox och fillers och kanske tom dömande och sen efter några antal år plötsligt känner att jag vill också fixa ditten och datten nu! Gör man det då bara (och låtsas som man aldrig varit emot), erkänner att man egentligen är som oss andra ytliga botoxdamer eller får man fortsätta låta bli för sakens skull och för att det blir pinsamt annars? Nä man ska aldrig säga aldrig som kloka mamma brukar säga, blir så krångligt då om man råkar ändra sig;)

.

Här kan ni boka tid hos min duktiga läkare Nadia för rådgivning och behandlingar på Västermalms Privatklinik & Dream.

.

Happy lördag alla!

.

KRAM

.

.

68 kommentarer till “FILLERS! DÅ STARKA REAKTIONER & NU VARDAG

 1. Så fint och fräsch du är! Jag undrar också över den fina gula tröjan? Vill du berätta var den kommer ifrån?
  Trevlig helg

 2. Undrar, gör alla vuxna i din familj också botox och fillers?
  För mig är det fortfarande onaturligt och väldigt få i min närhet som gör det. Vad jag kan se iallafall. Tycker fortfarande att naturligt åldrande är vackrast. Har inte vant mig med ”ankläppar” och hajar fortfarande till för tycker det ser onaturligt och lite läskigt ut. Kan tänka mig att min kommentar uppfattas som provocerande men jag är nyfiken på hur accepterat det är i vissa kretsar och om även unga och män använder botox/fillers.

 3. Jag har så svårt för när man ”ser” att någon har gjort ett ingrepp. Eller rättare sagt, skulle ha svårt för det på mig själv och även vad jag skulle säga till mina döttrar. Jag försöker att undvika att prata utseende med dem över huvud taget och då är jag ändå ganska fåfäng själv. Andra får göra vad de vill så länge de tycker om sig själva.

 4. Jag är 60+ och är nöjd med mig själv och mitt utseende. Känner mig älskad, attraktiv sexig, frisk och i bra form trots att jag aldrig fixat brösten, gjort bukplastik, rumplyft o dyl. Inga trådlyft, ögonoperationer, botox, fillers eller andra behandlingar.
  Jag går regelbundet till frissan och tandläkaren. Grundlig läkarundersökning en gång om året. Thats it!
  Bryr mig inte hur andra gör och vet inte hur jag kommer göra i framtiden.
  Mina väninnor som ständigt ”fixar” sig är samma kvinnor som heller inte var nöjda då vi var unga, fräscha och släta. Då var dom missnöjda och gnällde över finnar, övervikt, stor rumpa, små bröst, uppnäsa, stora öron, krulligt hår, fräknar mm.

  1. Jag känner mig också allt det du beskriver att du känner, det har mer med att göra det bästa av det man har, små justeringar. Att göra botox etc i normala mängder har inte automatisk med att man känner sig ouppskattad eller oattraktiv utan jag tror oftast att man kanske är mer intresserad av hudvård, skönhet osv. Att man tycker det är kul att känna sig tex lite slät och yngre men är en nöjd person ändå😊

   1. Jag vill fixa lite tex lite större läppar och några ansiktsbehandlingar. Jag skulle se bättre ut då och vem vill inte det.

 5. Jag tycker det är viktigt att ta hand om sig och är några år äldre än Petra. Jag har aldrig använt fillers, botox. Gör aldrig fransar, naglar eller annat heller.
  Däremot äter jag vettigt, dricker väldigt lite alkohol, motionerar mycket, solar väldigt måttligt. Smörjer in min kropp varje dag med en vanlig lotion. Röker inte och är inte alls bekymrad av att jag har några tunna rynkor i pannan, några i mitt tycke charmiga kråksparkar vid ögonen.
  Var och en gör vad de vill men jag tycker inget slår ett naturligt leende, en kropp som tas om hand på ett naturligt sätt genom att röra på sig. Lägg till vackert hår och en klädsel som inte ser ut som tantkläder så tycker inte jag några fillers eller botox behövs. Tycker tydligen inte män heller, har jag hört.

 6. Alla gör som man vill såklart. Jag tycker ändå att det ser naturligt ut på dig. Det är inga gigantiska ankläppar där det syns på långt håll att man stoppat in både det ena och andra i läpparna.

 7. Hej Petra!
  Jag har ingen egen erfarenhet av fillers, botox eller plastikkirurgi, kan dock tipsa om att Johanna Toftby och hennes man har gjort ögonlockskirurgi. Det finns väl beskrivet och med bilder på Johanna Toftbys blogg.
  Ha en fortsatt fin helg!

 8. Ja, du Petra. Är 55 plus och borde väl göra både det ena och det andra?
  Fick bältros i mitt ena öga när jag var 17 år.Ingen visste vad det var så det blev felbehandlat med stora skador som följd.Ser 6 procent och ständigt återkommande inflammationer trots grundbehandling.¨¨¨¨Hängande ögonlock,som har gett upp och som inte fungerar att ge mitt öga av de lipider som ögat behöver. Gjorde en grå starroperation i augusti och fick bältros igen i 4 månader.Men fundera du på skönhetsoperation!

  1. Men vadå. Jag har också haft bältros vad har det med Petra att göra. Usch när kvinnor inte unnar andra kvinnor att känna sig fina.

 9. Kan inte förstå varför det ofta ska tjafsas så mycket om vad andra gör och inte gör.
  Så länge man har ett eget val är valen upp till oss själva.
  Jag ska också boka in mig snart igen på botox då det är dags igen.

  Superfin blev du av dina injektioner.

  https://kamillaskamera.com/

 10. Jag gjorde en övre ögonlocksplastik för 6 år sedan (53 år i år). Det blev så fint! Är precis som du och många andra vänligt inställd till det ”lilla piffet” men tycker det ser förj****gt ut när det blir för mycket. Du ser bara fin och fräsch ut!

 11. Bra inlägg! Positivt att du är så öppen med det du gör.
  Jag själv har gjort fillers och kör botox ett par ggr per år i argrynkan och ögonbrynen. Är öppen med att jag behandlar mig om det diskuteras men upplever att det ofta, i alla fall på mitt jobb och de jag umgås med, är så himla hysch-hysch och ingen vågar vara öppen med det.
  Jag är 50+ och ska göra mina ögonlock tänkte jag. Jag är inte främmande för att t.o.m. göra ett ansiktslyft om ett par år.
  Det är verkligen upp till var och en vad man gör med sitt ansikte och sin kropp och jag tycker inte man ska döma oss som gör denna typ av ingrepp. Tack Petra för din öppenhet om det här!

 12. Jag är väldigt mycket som du. Trstade restylane när det var nytt för länge sedan. Gick över till skinboosters (gör Jalupro nu, den bästa hittills) använder regelbundet. Dock aldrig gjort fillers eller någon utfyllnad. Lite botox vid ögonen. Skinpen då och då. Jag är i fint skick. Även kroppen då jag lever hälsosamt, tränar, ytterst lite alkohol, aldrig rökt. Kör Lpg regelbundet. Grejen för mig är att jag alltid varit nöjd med mitt utseende, ja, stolt liksom. Och vill för mitt välbefinnande underhålla det! Jag är några år äldre än dig. Trots att huden är rynkfri och egentligen fast, har käklinjen vandrat lite neråt. Jag vet att du säger att just det ingreppet vill du inte skriva om av personliga skäl. Ångrar du dig om det vore jag, och säkert andra med mig, så tacksamma! Tack för att du gör dessa inlägg. Flera kvinnor på mitt jobb är 50+ och gillar att testa, och diskutera behandlingar:)

 13. Jag har inga problem med vad var och en gör men tycker gränsen är hårfin då det ser naturligt snyggt ut till att bli stereotypt och plumpat så att man liksom lyser botox och fillers. Det handlar ju inte om att kritisera någon utan att kunna avväga och inte bli fartblind (för min egen del). Jag kör botox i argrynkan och ögonkråksparkarna ett par gånger per år, men är inte intresserad av att liksom ändra karaktär på mitt utseende. Inte SE botoxad ut. Jag tycker att allt fler gör det idag, men kanske utan att själva märka övergången?

 14. Wow! Vad fint!
  Kör på! ha kul, ha sex och dansa och var passionerad❤️ (bästa skönhetsknepen, enligt mig). Jag kör på med allt möjligt, botox, fillers, silicon.
  Alla gör vad de känner för💗 kram

 15. Du ser så himla fräsch ut Petra : )
  Jag har varit en av dem som sa -skulle väl aaaldrig!!?? Och varit motståndare och jag vet att jag skrev till dig och kritiserade dig också. Jag är hemskt ledsen för det. Riktigt risigt beteende.

  Men nu börjar jag känna mig öppen för det. Det är bara att det kostar en slant. Det är det som står i vägen då jag vill gå till någon som är duktig och jobbar estetiskt.
  Jag har fått rynkor runt munnen och fåror som gör att den ser sur ut fast jag inte är det. Jag har alltid haft ett ungt utseende och har det fortfarande men helt plötsligt ser jag att det hänt så mycket efter 50.
  Jag skrattar dock ihop med min fina väninna som är likadan. Vi är lika gamla och upplever precis samma saker hahha och kan skratta åt eländet.
  Jag tycker det är vackert att åldras, men ALLT känns inte så smickrande hahaha..och det är bara för MIN känsla. Inte för att va snygg för någon annan. Det är en jävla skillnad!
  Jag vill inte heller att fillers eller botox det ska synas för uppenbart för det är bland det fulaste jag vet faktiskt, när man ser tjejer som tappat kollen helt. Fransar som tunga mattor, läppar som står rakt ut och ögonbryn som streck av tuschpennor :O, Tänkt Paow.
  Men lite lite fix här och där, skulle göra så mycket, tror jag. Jag upplever dock magi med olika serum och det förändrar hela min känsla när jag ser mig själv i spegeln. Senast nu Babour. Men det kanske är för att jag faktiskt upplever skillnad nu och inte gjorde det tidigare, eller att min hy inte behövde det.
  Sen tycker jag att det är ursnyggt med hängande ögonlock! Sexigt!

  Kram och tack för din öppenhet!

 16. Tycker alla får göra precis som dom vill. Som mamma tycker jag dock det sänder lite fel signaler, att inte duga.

 17. Jag gjorde botox första gången när jag var 27. Har en väldigt kraftig rynka mellan ögonbrynen och jag såg liksom gladare ut utan den – ingen märkte att jag fixat något. Nu är jag 38 och jag tycker tyvärr inte botox blir lika osynligt längre. Man ser ut som alla andra i 40-års åldern som har botox. Det är en fin balansgång mellan slät panna och arga botoxögonbryn. Gäller att man går till en injektionssköterska med känsla.

 18. Hej! Tycker du är superfin! Hade gärna velat ha lite tips om hängande käklinje och hals. Har du några förslag som kan göra mirakel för en som lider av detta? Sen undrar jag också om du har möjlighet att fråga Lolo om var hon hittade sin fina vita studentklänning? Här pågår jakt på kläder inför studenten, och min dotter är nog redan lite sent ute. Allt i hennes storlek verkar vara slut. Har du tips på något bra ställe där man kan köpa en fin balklänning. Har kollat runt på de flesta ställen och inget verka duga till ”unga damen” här hemma.

 19. Jag uppskattar verkligen din öppenhet!😊 Du är jättefin!💕 Alla får göra som de vill.
  Älskar också din gula tröja, var kommer den ifrån?

 20. Alla få göra precis som de vill. Men det jag reagerar på var den där meningen som din vän sa att de bra dagarna bli färre… vad tråkigt att leva efter sitt utseende. Är glad att mina bra dagar har helt andra referensramar. Att vara frisk och få vakna varje morgon räcker för att jag ska må bra och räkna den dagen som en bra dag. Måste vara hemskt att inte få ha bra dagar efter man blivit äldre.

  1. Men så behöver man väl ändå inte tolka det Petra skriver, så dumt! Man kan väl ha dåliga dagar på alla möjliga sätt. Dålig sömn, ont i benet, migrän. Jag kan ha dagar när jag ser mer risig och trött och äldre ut, men det betyder väl inte att dagen i sig är dålig.

   1. Fast Petra är väldigt fixerad vid sitt utseende och har själv skrivit det. Så inte så svårt att tolka det så. Och att skriva att de bra dagarna försvinner helt när man blir äldre är väl dumt om något. Att bli äldre är inte lika med att bli ful. Men om man hänger upp sig på sitt utseende och söker bekräftelse på det då blir svårt att åldras.

  2. Ber om ursäkt att jag var otydlig, jag menade de där bra UTSEENDEdagarna då man kände sig riktigt het! Inte bra dagar i övrigt så klart och det var skrivet, precis som det mesta är inne, med glimten i ögat😊

 21. Jag har precis fyllt 51 år och ”borde” väl göra både det ena och andra i ansiktet;-)
  Var och en får göra precis som de vill MEN jag tycker det är fruktansvärt sorgligt att botox och fillers normaliseras. Tyvärr ser man väldigt tydligt vilka som har gjort något i ansiktet även om de som har gjort det inte inser det. Det blir liksom samma utseende på alla. Att fixa sig i ansiktet blir det normala vilket ju är helt märkligt.
  Jag har två killar på 18 och 23 år och vill att de ska känna att de duger som de är utan att behöva göra något ingrepp eller liknande. Om jag skulle göra något så sänder jag ut helt fel signaler, känner jag. Hur resonerar du kring det som har två döttrar?

  1. Jag håller med dig Annika. Alla får göra precis som de vill men det är lite sorgligt att det normaliseras och att behandlingarna kryper ner i åldrarna. Hur ska vi får våra barn och tonårstjejer förstå att de är fina precis som de är. Vet personer som inte har råd att göra dessa behandlingar och mår dåligt för det. Precis som att inte ha den senaste telefonen. Det är en ganska konstig värld vi lever i trots allt. Tyvärr ser man många som är förstörda i ansiktet och inte har en normal mimik längre.

 22. Fint att du ”vågar” stå för de ingrepp som du gjort. Klart att alla får göra precis som de vill. Men kan ändå känna att det på många vis är problematiskt och på ett sätt lite sorgligt att det har normaliserats (om det nu har det?!). Nu är jag en vuxen kvinna som är stark i att våga ta mina egna beslut kring sånt här och inte påverkas i så stor utsträckning avseende rådande skönhetsideal, men det finns så många yngre människor och andra som säkerligen påverkas mer och som jag då önskade inte matades med någon form av normaliserad bild av ingrepp… ja jag vet inte. Tycker det är problematiskt.

 23. Hela denna skönhetskarusellen är både hemsk och förgörande. Tänk att man är så fixerad av sitt utseende. Hur många gånger per dag speglar du dig? Det verkar som den minsta detalj i ditt ansikte synas och granskas. Fy, så sorgligt.

  1. Det där en rätt skev uppfattning tror jag, att man skulle vara besatt av sitt utseende för att man gör estetiska behandlingar. Jag tror absolut inte det är så och när det gäller mig själv så är det ingen big deal utan bara att oj nu ör det visst dax för lite botox igen. Inte alls sorgligt och jag tycker däremot att jag har märkt hos mig själv, och hos andra, att när man känner sig nöjd, fräsch och snygg så blir man även lite gladare☺️

   1. Skönt att du äntligen är ärlig med varför du gör dina behandlingar. Minns förklaringar om att det var pga huvudvärk eller nåt annat. Tyckte det var en konstig förklaring. Bra med ärlighet och var och en gör sina egna val.

    1. Hon har mig veterligen aldrig någonsin kommit med bortförklaringar angående behandlingarna. Tvärtom.

 24. Intressant inlägg, tycker det är spännande att läsa om! Har själv aldrig ens gjort en ansiktsbehandling, har väldigt få produkter i badrumsskåpet och skulle aldrig sätta en spruta i ansiktet. Men skulle aldrig ifrågasätta om någon gör det. Det handlar inte om att man är en dålig förebild och inte tycker att man duger. Barnen hittar informationen ändå, min dotter har haft botox, fillers, fransar, extensions och gjort behandlingar trots att jag aldrig gjort det eller pratat om det. Alla gör det de vill och mår bra av.
  Kram

 25. Åh, skulle bara vilja veta mer🙌 Gärna fler inlägg och tack för att du är öppen med det.
  Jag gör botox och prophilo 2 ggr om året och sen lite syrabehandlingar på det. Märker så stor skillnad med prophilo, verkligen bästa för min hud. Har testat många andra behandlingar men aldrig fastnat för något annat, är 51.

  Jag arbetade på en mottagning inom kvinnohälsa för något år sedan. En av läkarna kommer in i fikarummet och berättar att hon lagt fillers i sina läppar för att de tappat formen. Hon tyckte munnen såg snipig och sur ut sen hon kom in i klimakteriet. Vi som satt där, 4 stycken blev tysta, sen börjar en av barnmorskorna, ”jag fick botox förra veckan”, sen nästa osv. Alla som satt i fikarummet hade gjort behandlingar, ingen visste något om någon annan. Vi skrattade gott när en av de manliga läkarna kommer in och undrade vad som var så kul, då visade det sig att han också lagt fillers i sina läppar, han fick regelbundet botox för handsvett och migrän. Han hade dessutom en tid bokad för pannlyft. Trodde vi dog av skratt 😹 Vi lovade att det som sades i rummet där och då skulle stanna i rummet🌟☺️

  1. Helt hysteriskt 🙂
   Tror nog det är myycket vanligare än endel tror. Många vill inte bli påhoppade eller så tycker det att det inte angår andra. Jag är 50 och visst har det börjat hända saker med ansiktet. Det är inget jag blir glad över precis. Vi är alla olika och om man mår bättre av ingrepp av ngt slag så är det helt OK.

 26. Har fixat mina ögonlock dvs blefaroplastik. E supernöjd!! Handlar väl inte om att se ung eller yngre ut utan pigg o fräsh för sin ålder. Flere som gjort botox o fillers etc som ingen har aning om…😄.Bara man inte går ”overboard” med fillers.

 27. Men alla ni som säger att ”…alla får göra som man vill…, men själv skulle jag aaaaaldrig – man ska vara nöjd med hur man ser ut…” – Men samtidigt färgar ni hår, fixar naglar, ögonfransar, etc…? Det är väl då inte att ”vara nöjd med hur man ser ut”..? Varför är det ok att tex färga håret, men inte ok att använda Profhilo…? Det är dubbelmoral tycker jag.

  1. Väldigt intressant det där. Nu vet inte jag vad Profhilo är.. men om det är något man sprutar in i kroppen så kan jag verkligen tycka att det är skillnad mot att måla naglarna..(!)
   Alla fixar inte naglarna, färgar håret och sminkar sig till tusen varje dag. Alla kanske inte bryr sig så jättemycket om sitt utseende, skönt det tycker jag!

 28. Vi sitter här och retar upp oss på rynkor och vill justera lite här och där för att må bra, vill inte höra talas om klimakteriet…nej fy så gammal är jag inte osv, medans 1000 tals ligger i skyttegravar inte så långt från oss och många av dom kommer aldrig hem. Dom skulle vara glada för att få uppleva lite rynkor eller en mun som ser sur ut. Vad vet vi? Våra barn ligger kanske i skyttegravar om några år. Vi kanske inte har el, värme, vatten och det värsta…vi kanske inte har internet. Välden är så snedvriden. Vad växer våra barn upp till? Mammor med glansig hud och en mun du knappt kan prata med. Skrämmande

  1. Är det synd om barnen för att de har haft en mamma som har glansig hud? Det är väl synd om barnen som växer upp i en värld som är så i hög grad styrd av maktgalna män och regimer som drivs av någons slags ondska och jävlighet? Som skapar krig efter krig.

   Att hålla på med sitt utseende och pilla med det har människor ägnat sig åt sen evigheter, ta tex bara Egypten eller 1700-talet. Eller stammar i djungeln som aldrig sett en Iphone.
   Och alla har sina störningsmoment och mindre saker som kan störa -. vad är din IBS-mage eller bucklade baklucka eller håravfall eller missade solsemester pga inställt flyg eller vattenläcka jämfört med familjers liv just nu i Gaza.

 29. En av orsakerna tilll att jag själv ivf hittills har avstått från egentliga fillers och botox är att jag är så rädd för hur det ska kännas att vara liksom ”förlamad” i fejset, och inte kunna använda sin normala mimik etc. Jag har nämligen en gång provat en lipflip (botox vid övre läppen, så den ska vara lite avslappnad och därmed se fylligare ut, och inte vika sig inåt och fösvinna då man ler),men tyckte det var sjukt jobbigt att förlora i känsla. Det släppte ju efter en tid, men att dricka med sugrör eller säga vissa bokstäver var ju utmanande. Och det är DEN känsln jag inte vill uppleva igen! Hur känns det att ha fillers i läpparna? Känner man liksom av nåt extra därinne? Kan man tex kyssas helt normalt? Kanske dum fråga, förlåt.

  1. Om du har en bra filler och en bra behandlare så känns det ingenting förutom att läpparna blir lite mer svullna. Inga klumpar eller något som gör ont och tör och mimiken är som vanligt. Däremot gör det verkligen skitont att lägga fillers i läpparna, typ värsta jag vet:)

 30. Tack för att du är öppen med allt du gjort. Är själv 50 och vill se bra ut men för mycket botox och fillers fungerar inte i den här åldern. Det kan få motsatt effekt och göra att du ser äldre ut. Speciellt fillers i kinderna gör att du ser ”köttig” ut. Jag är utbildad hudterapeut och det är en myt att fillers försvinner helt. Less is more!

 31. Du ser jätte fräsch ut! Jag har inte gjort ögonlocksplastik. Har varit på konsultation hos ögonlocksakademin i Uppsala. Kommer att göra detta ingrepp(less på att se trött ut och att sminket inte sitter där det ska). Jag är två år yngre än dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg