TYLÖSAND PÅ SPORTLOVET

.

Helloooo, I’m back!

Då har man alltså vaknat upp till denna skapligt fina vy de senaste dagarna! Men det är ju något så himla underbart med att bo precis vid hav och strand. Tystnaden, lugnet, mjuk sand och bara vågarna som slår och en oändlig horisont (därför jag loggade ut dessa dagar, bara för att njuta). Tröttnar aldrig på känslan. Jo jag fattar att det inte är lugn och ro just här året runt (åh nej) men för mig passar ett soft sportlov vid plagen i Tylösand perrfekt.

Fint och helt vindstilla väder har vi haft också, tack för det. För lika mysigt som det är att promma på en stilla strand en solig dag, lika omysigt är det när vinden dånar och river och vågorna slår (jag blir nämligen snurrig, trött och typ sur av blåst. Brr)

,

.

Och vi bodde så klart här – på hotel Tylösand som vi gjort två gånger tidigare (hittade så söta filmer när vi var här med Moje 1 år som tultandes runt<3)  Det mesta är sig likt sen sist men hela poolområdet är helt nyrenoverat och riktigt fräscht! Mörkt och liksom ombonat, perfekt för att hänga med kidsen (eller köra pensionärsvattengympa som jag gjorde igår med ett gäng härliga söta Hallandsdamer – var jobbigt ju!)

,

.

Ett av det bästa med Tylösand är den proffsiga fotokonsten, speciellt när man är fotonörd själv! Finns hur mycket häftiga fotografier (tagna av häftiga fotografer) som helst, främst på kända personer.

Jag gick runt och bara njöt och den som jag verkligen fastnade mest för är den här av Brooks Kraft av fantastiska Barck Obama som hänger i biljardrummet! Dels för att han var (är) otrolig, dels för fotografiet är magiskt (taget sista dagarna under hans kampanj) och dels för att jag blev så känslosam när jag kände att snälla snälla Barack eller Michelle Obama eller någon annan klok och kompetent person – bli ledare för Demokraterna i USA. Herregud, varför dras de med Biden om gammeln nu har tagit honom på riktigt? Tänk om Trump vinner valet igen i höst pga av en envis dement stackars gammal man som av någon OUTGRUNDLIG anledning är den mest lämpade demokratiska ledaren i hela US and A. Man blir ju tokig över sånt, eller blir man inte det? (Sånt här retar upp mig så mycket så jag ber om ursäkt för det. Maktgalna män och deras politik och krig och allmän skit . Fin är han hur som helst, Barack<3)

 

 

,

Vi bodde här i en stor svit högst upp i hotellet, inte fel att vakna upp så här. Eller att sitta i där i soffor och äta frukost tillsammans eller se på film och spela sällskapsspel. Mys.

.

.

Så himla härliga sportlovsdagar! Massa gott att äta, träning (mer än vattengympan alltså) frisk luft och mys med barnen (Kommer ett till outfitinlägg från Tylösand om en stund för den som är sugen på att kolla det!)

 

.

Nu väntar resten av sporlovet hemma i Småstaden! Tack för härliga dagar Tylösand

.

Hoppas ni har en fin onsdag godingar! Och kul att det var så många av er som gillade mitt förra inlägg<3

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “TYLÖSAND PÅ SPORTLOVET

  1. Saknar också Barack Obama. Han var såå bra! Vilka kontraster när sen Trump kom…. Huuuu!
    Jag tror på att det kommer lösa sig på ett bra sätt så småningom i USA framöver ändå ✊🏼🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg