I NYA VÅRKAPPAN

REKLAM FÖR MODELIN

.

Jag lovade att jag skulle kika in med lite dagens från Halmstad Tylösand! Måste ju visa er min vårkappa som är s å himla snygg. Här är den på när vi precis kommit till hotellet och hoppat ur bilen, den här stilen älskar jag!

.

Stickad ny ullkappa från Busnel finns här (25% off just nu med kod HOP25)

(cashmerepolo Stenströms, sneakers Adidas, jeans Lindex och solisar Ray Ban)

.

.

En annan dag på hotellet utanför restaurang Tylöhus efter lunchen (vi åt alla måltider där)  i samma kappa och jeans fast med annan top! Har man ett nytt favvoplagg så har man. När det inte blåser är den här stickade  kappan/långa kavajen i ren ull riktigt varm.

 

.

Nu pratar vi underbar utsikt på Hallandskusten, så underbart väder också.

 Stickad tunnare beige långärmad tröja också från Busnel   (Ni som vet ni vet, har älskat mina Busnel sen 80-talet)

 med guldknappar på axlarna finns här.  (25% off med min kod HOP 25 i kassan)

.

.

En kvällens också! Den här silkiga skjortenklänningen är ett riktigt kap, den sitter så bra! Just nu är den på slutrea här med 70% off så passa på nu om ni är ute efter något liknande (Hade den här klänningen tillsammans med Busnelkappan men har tyvärr inget pics på den kombon för det var så fin kombo)

 

 

Ja nu är det verkligen time att fynda fina nya härliga & lyxiga vårplagg hos Modelin. Det är alltså 25% rabatt (ord.pris) på alla nyheter med min kod HOP25.

Nu är det även 15% extra rabatt på varor som redan har 60-70% rabatt (japp min silkiga Secon Femaleklänning ovan blir alltså typ nästan gratis!) med koden REA15.

 

Psst, Modelin har fraktfritt på alla beställningar över 500kr samt skickar alltid med retursedel! (Älskar sånt så man slipper krångel vid ev byte/retur)

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “I NYA VÅRKAPPAN

  1. Ursnygg våroutfit! För mig ett stort WOW! Är det Stenströms som gäller om man inte vill ha kliande cashmeretröja (superkänslig)? Davida C. var bra tidigare, men inte nu. Läst att ju kortare fibrer, desto sämre kvalite.

    1. Jaaa Stenströms kliar inte! Åh gamla Davidaplaggen jag har, älskar dem och hur mjuka som helst😍
      Tack för din goa hälsning!🥰

  2. Hej! Jisses va snygg du är! Ser så vårfräsch ut!
    Är det Adidas sneekers du har? Gazelle? Vilken färg? 🙂 Vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg