BAGLIORATEST

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR LYKO

.

Nejmen oj vilket härligt utskick jag fick som jag inte har visat er! Från svenska hudvårdsföretaget Bagliora som man hört s å gott om, var himla spänd på att få testa själv också. Är ju en riktig hudvårdsnörd och jag har bra koll tycker jag och Baglioras produkter är vääldigt populära. Många fräscha damer i min ålder som älskar dessa! Lyxigt erum, anti-agekräm, ögonkräm och ögonpatches..

.

.

Vem älskar inte bra ögonpatches! Som man förvarar i kylskåpet så att de blir så där svalkande och sköna och dämpar svullnad. Bästa som finns och Baglioras gör jobbet. Sover ju som en kratta och vissa dagar så är dessa verkligen ett måste.. Finns här

..

.

Tadaaa ett osminkat ansikte bjuder jag på idag (med mascara & läppglans) men Baglioras ögonkräm gör så att man knappt behöver concealer. Den ljusar upp och har lite glans i sig som gör ögat piggare och döljer linjer, perfekt i min ålder (och banne mig om inte ögonlocken tightat till sig lite med) Finns här

.

.

Jag kan få riktigt svullna ögon av vissa ögonkrämer men aldrig svid eller annan irritation tack och lov.

 

.

Har någon av er testat Baglioras hudvård och vad tycker ni? Eller har ni kanske någon annan favorit när det gäller hudvård?

.

Nu ska här Foodoras middag (har fullständig idétorka idag och ingen sug för middasgfix) men happy lill-lördagkväll nu godingar!

.

KRAM

.

 

 

9 kommentarer till “BAGLIORATEST

  1. Har inte testat. Exuivance är min favorit. Använder samma serum, ansiktscreme och rengöring sedan många år. Lämnar inte ett vinnande koncept.

  2. Älskar att prova ny hudvård och smink 🙂 så roligt att ha den möjligheten.
    Måste säga att du är väldigt snygg utan smink!
    Jag provade precis Sensai´s bronzing gel! Urfin 🙂

  3. Har testat med upplevde dem lite för starka för min känsliga hud och så har jag svårt för citrusdoften.

  4. Jag har testat deras eyepatches och ögonkrämen, gillar båda, och kommer nog att köpa fler ggr, men min stora favorit just nu är Mantles hudvård, bästa bästa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg