LITE LÖRDAG HOS MIG

.

Vaknade upp denna lördag av att det var dags att få skatter att komma upp. äta frukost och skjutsa iväg till handboll och konfa! Och jag hade typ äntligen kommit in i en sån skön djupsömn efter att ha haft en riktig Insomnianatt men i princip noll sömn. Men vad är det för feel på mig? Ville inte ta några sleepingpills heller får där är man ju en zombie halva dagen iaf sen. Jaja tröttaste mamman någonsin men tur att det var riktigt så där vårljust och härligt ute! Och nystädat och krispigt inne, så skön känsla är det ju att vakna upp till det..

.

.

Hoppade lördagsträningen pga av ORKADE faktiskt inte! Fast jag vet ju så väl att man mår så mycket bättre och blir så mycket piggare av den… Nä dusch och så  bekväma sköna mjuka lördagskläder fick et bli och så en snabb shoppingtur ner på stan..

.

.

Iväg med Moje och hans vän på lunch på våffelstället och sen hem och baka citronig mellokaka! Recept kommer så klart (o m den blev god vill säga, har inte smakat kakan än:)

.

.

Ikväll blir det mellokväll tillsammans med barnen, det är ju finaaal! Här håller vi visst på Marcus och Martinus, ingen annan gäller enligt säkra källor:) Loaded fries och nachos har jag lovat att vi bla ska ha som mysmat framför tv:n. Älskar själv loaded fries eller ”dirty fries”, 100 gånger godare än chips tex! Blir kul att testa göra egna för första gången.

.

Ha nu en kul, mysig och härlig fortsättning på lördagen tjejer!

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “LITE LÖRDAG HOS MIG

  1. Fy vad jobbigt att sova dåligt❤️
    Har du provat 2 st Supermagnesium på kvällen? Jag sover jättebra av dessa.
    Och läsa bok.. av papper😄 inga skärmar
    Yin yoga är också fantastiskt på alla sätt

  2. Innan jag började med mina östrogenplåster sov jag också så oerhört dåligt. Gick och lade mig svintrött och vaknade precis lika trött. Så skönt kunna sova igen. Allt landar liksom i att man sover bra. Vet att du är innerligt trött på allt ”klimakterietjat” som ibland blir i trådarna här inne, men kanske det kan vara värt att prova. Inte om det bara är någon enstaka natt förstås, då är det säkert något temporärt spöke bara.

  3. Att inte sova är vedervärdigt. Har haft många såna nätter, och så ringer klockan 04:45….är som i en bubbla hela dagen. Vet att du säger att du haft dålig sömn i många år. Det hade jag också, men kan med facit i hand konstatera att det blev värre på ett sätt jag inte riktigt insåg. De låga hormonnivåerna ger vad som kallas en förstärkt vakenhet. Är man 52 så har man låga östrogen och progesteron nivåer . Så är det bara. Antingen får man härda ut, eller prova hormonbehandling. Det blir man inte bakis av, som sömntabletter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg