TVÅDAGARS & BÄSTA FINALEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

I köket för att fixa lite söndags-fajitas till familia! Sov faktiskt som en prinsessa inatt och det var såå himla skönt (tack fina för tips om mitt lilla sömnproblem)

Och mellofinalen igår förresten, var ju såå bra! Bästa finalen någonsin om ni frågar mig, så himla rappt och snyggt och ja roligt. Inte massa jaddajadda utan mest bara fantastisk mellanakt av ”Björnzone” och så en otroligt hög kvalité och klass på alla finallåtarna. Sen att den allra bästa låten som vann också efter lagom mycket spänning! Nope ingen tvekan om saken, de där norska bröderna och låten är bara helt grymma ihop och vi behöver nog inte vara ett dugg oroliga för Eurosvsion i Malmö sen i maj (Var på gymmet och körde Unforgattable på repeat idag, äskar det där beatet – very much 90-tal klubbmusik:)

 

.

Har på mig min nya söta vårblus idag – har blivit helt galen i färgen ljusblått! Så fin modell och ljuvligt mönster.

Blusen finns här och ljusa jeansen här

.

.

Gårdagens

.

.

Sen såg jag ju ut så här igår, också i ny fräsch hårig outfit! Den här stickade tröjan måste jag verkligen tipsa er om (finns i hårig ljusrosa här och ljusgul också här) Lite boxig och kort i modellen (jag har strl S) mjuk och så himla mjuk och skön. Till den mina absoluta favvojeans (samma som de ljusblå på bilderna överst i inlägget och så har jag dem i en jättefin mellanblå färg här och svart här också) Sitter fantastiskt bra och skönt och otroligt prisvärda.

 

Stickad ljusbeige tröja finns här och vita jeans finns här

.

Såg ni också mello igår och tyckte ni också det var typ den bästa finalen någonsin!? (Ja bortsett frän när Carola vann med Främling, den kommer alltid var den mest magiska av alla:)

 

Nu ska vi strax äta middag här (Trulle kommer över på middagsbesök, så mysigt) men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

7 kommentarer till “TVÅDAGARS & BÄSTA FINALEN

  1. Den fina blusen har jag också men tycker att dina ljusa jeans inte ser likadana ut som de länken visar. Dina är fållade nedtill

  2. Åh jag tyckte helt fel låt vann…känns inte som en melodifestivallåt utan mer ngt som spelas på som sagt en nattklubb 🙂 Min favorit var Cazzi Opeia även om det var toner av Petshop Boys i den 😉
    och Medina.
    Du är lika fin som alltid! 🙂

  3. Musik av barn för barn. Tror M-brorsornas ambition att komma ifrån sina unga fans och uppfinna sig själva på nytt är tämligen döfödd:) Dannys låt i samma genre var mycket bättre.

  4. Nix pix. Såg inte Mello. Har inte barn och har väl därför inte sett Melodifestivalen på ca 30 år. Inte alls min typ av musik eller underhållning.
    Fina looks på dig, som alltid.

  5. Jag höll på Smash into pieces, men tyckte även vinnarlåten var bra. Bästa mellanakten av alla denna omgång och Carina Berg är duktig. Inte högst betyg men nästan 🙂

  6. Tröjan är snygg men tyvärr är 50% polyestermaterial lika med att den inte kommer hålla sig fin speciellt länge. Längesedan jag övergav akryl och polyester och är supernoga med material. Syntet i tröjor är dessutom oskönt (andas inte).Istället har jag tröjor som håller sig fina år efter år vilket ger lite mer hållbar shopping som bonus. Gillar Lindex men just de där syntettröjorna går fetbort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg