LOLO 20 ÅR!

.

Stort GRATTIS älskade lilla trollunge, nu är du 20 år!!!

Men huur fort har inte dessa tjugo år gått?! Nyss sprang du kaxigt runt med tofsar och putmage i din lilla rosa tutudrökt och tjoade att du var ”dansseska” – nu är du en ung vuxen kvinna men fortfarande den underbaraste man kan tänka sig<3

.

Varit lite tyst här inne ett par dagar men det har varit lite annat prio och igår checkade vi in på Steaman i Västerås (dvs en homecation två km hemifrån:) Lolo jobbade igår men vi checkade in före henne och satt och var klara för börja  20-firandet på Chamberlain (restaurangen på Steam) när hon sladdade in. SÅ mysigt och trevligt på Steam, det har blev nog vårt bästa besök! Galet god mat och extra mysigt rymligt rum..

.

.

Vi bodde så fint med två rum bredvid varandra, ett för barnen och ett för oss. Imorse kilade vi iväg till Bread & Sweets, Västerås klart bästa konditori som ligger precis vid Steam, för att hämta fördelsedasgtårtan och sen tassade vi alla in till Lolo och sjöng och hurrade för henne!

 

.

Älskar dig såå mycket

.

.

Som sagt så himla god mat! Vi åt en trerätters tillsammans med mormor och morfar och jag valde tonfisktartaren, rödingen (haha väljer typ alltid röding om det finns, såå förutsägbar:) och inlagda päronen och allt var verkligen tiptop.

 

.

Spamys på Steam

.

Riktigt mysigt firande  och nu har vi kommit hem här efter att Lolo varit på Systemet och handlat för första gången! Viktigt att åka till ”flaskaffären” första dagen som 20 (och sen ska hon ha fest ikväll med vännerna också)

.

Hoppas ni har en riktigt fin 16 mars ni med!

.

KRAM

.

.

 

 

 

20 kommentarer till “LOLO 20 ÅR!

  1. Och? Något fel med det? Är väl allas föräldrar dröm att kunna försörja sina barn och sedan dela med sig av vad man har.. och se till att de växer upp och blir trygga individer.. annars bör man inte skaffa några…

  2. Maria?! wow vilken konstig kommentar! Håller inte med dig alls 🤗
   Grattis till en fantastisk tjej! 20 liksom! 🥰❤️

  3. Ett grattis vore väl på sin plats, istället väljer du att skriva en hemsk kommentar. Du har förmodligen inga egna barn eller fin kontakt med dina föräldrar. Jag har barn och barnbarn skämmer bort dom med kärlek och lite mys här och där. Har rest mycket med mina barn, är det bästa kvittot på att man lyckats när barnen vill umgås. Vi kan grilla korv i skogen men även åka på dyrare resor tillsammans.

 1. Maria, vilken otroligt ful och trist kommentar… du kunde inte ens skriva grattis?!
  Stort grattis till vackra Lovisa🤍
  Min dotter fyller 20 på påskafton, blir först firande med familjen sedan med kompisar🥳

 2. Stort grattis till fina Lollo ! Vilket mysigt och fint firande! Det är verkligen en härlig atmosfär på Steam,vi bor också i Västerås men nu var det längesedan vi var där!

 3. Att få fira o ha barn som vill umgås med sina föräldrar är den bästa känslan (måste gjort något rätt). Vi går ofta ut och äter på någon restaurang, åker på hotell weekend eller blir hembjudna på afterwork mingel till barnen det är så himla mysigt.

 4. Stooort grattis på en stor födelsedag!🎂 Sonen fyller 18 om 2 veckor o då ska vi göra precis samma! Ska bli lyxigt att som mamma kunna fira sin nykläckta 18 åring o hans syskon på Steam med spa o middag o övernattning!

 5. Stort GRATTIS!! Kan man inte få se lite av 20-årsdags presenterna? Var hittar man den fina kappan och armbandet?

 6. Grattis till dottern!

  En fråga, som kanske Petra eller annan västeråsare vill svara på. Om jag bara ska åka till Västerås över dagen, har ni tips på utflyktsmål för två vuxna? Inte shopping, mer vackra miljöer, kultur och /eller historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg