PÅSKEN PÅ G!

.

Lite påskfeeling hos oss denna söndag! Tog ju in ett knippe med syrenkvistar från gården för några dagar sen och nu börjar de grönska så där härligt krispigt vårgrönt. Syren är perfekt för påskris – ingen allergi och jättefin färg och bra grenar att hänga i. Jag menar vide och körsbärskvistar som man köper är ju raka och inte lätta att hänga tyngre ägg i. Magnolia är också såå fint och bra att använda som påskris. det har jag gjort några år. Sen så blev det inga fjädrar i år utan söta rosetter, är galen i små rosetter just nu. Enkelt och smart sätt att dekorera med också! Bara köpa ett sidenband i lagom bredd (mitt himmelsblå band är från Panduro) Äggen är gamla i porslin från Lyngby Porslin. Det blir förresten inte så jättemycket mer påskpynt i år (lite fjädrar ute i syrenträdet är ju ett måste för Moje) för vi åker ju till Gotland på påsklovet..

.

 

.

Men huuuur härligt är det inte när vårsolen strålar in och kastar solkatter och skapar vackra skuggor! Har ni börjat påskpynta än förresten? Påsken är ju min absoluta favvohögtid – finaste färgerna, lättsammaste firandet och godaste maten (och godiset! Galen i godis!!!) och en jävla massa kycklingar! (man tänker alltid på påsksymbolen Johan Glans denna högtid!:)

 

Idag har vi tränat och röjt i källaren och lagat god pasta och promenerat i solen och värmt oss vid brasa (pga freeezing ute, hade tänkt vi skulle sitta ut och ta ett glas rött på altanen men brr det var klart för kallt) och varit riktigt så där söndasgssofta…

.

Hoppas ni haft en skön söndag ni med<3

.

KRAM

.

 

.

4 kommentarer till “PÅSKEN PÅ G!

  1. Bra tips med syren. Jag har tagit in bigarråkvistar men det tar ganska lång tid innan de börjar blomma.🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg