D E N I M

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Men hur gaalen är man inte i denim våren 2024?

Vill själv bara ha det nästan, efter att i flera år varit rätt anti jeans (höga momjeansen tex var verkligen inte min melodi) så har jag verkligen fastnat för den lite lösare rakare modellen, såå skönt och snyggt. Och nu ska det vara jeanstyg matchat med jeanstyg och gärna för mig. Den ljusare tvätten känns mest jag och ja mer lättburet men om man gillar riktig mörk denim går man ju för det, alla jeanskulörer är inne just nu!

 

 

Lång härlig overshirt/klänning i lite tunnare jeanstyg, mina snygga favvojeans som jag visat många gånger och så våren gulligaste tisha med Amourtryck. En riktigt fin tishamodell faktiskt, lagom lång och perfekt passform – TIPS!

.

T-shirt med tryck finns här, jeans finns här och overshirt här.

 

.

Idag har jag bla vabbat lite krasslig Moje, har varit småhängig sen igår men vi hoppas på piggare imorgon. Han mår bra ikväll så jag tror det blir skola (Har massa jag måste göra, bla ett bokat uppdrag jag ska åka iväg på och H är bortrest imorgon)

.

Nu blir det nya Robinson här! Alltid så kul i början när de sätter igång en säsong (kollar ni på Robinson?) Var några år då man hade noll intresse av detta program men helt plötsligt känns det lite kul igen (Vem minns inte de de där första 10 spännande  säsongerna Expedition Robinson med deltagare som tex Martin Melin och Emma Andersson och Isabel Adrian:)

.

Vi ses imorgon igen vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “D E N I M

  1. Hej, Jättefina jeans, vad heter modellen ? De som är länkade verkar inte vara rätt eftersom dom inte är fållade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg