VÅR 2024 & HÖGGLANSIGA NAGLAR

REKLAM FÖR DREAM/VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK

.

Den högglansiga nageltrenden fortsätter  våren 2024 och den är ju bara s å fräsch om ni frågar mig. Naglarna ska se nästan så där  våta ut och det finaste är när de är i ljus lite pudrig ton om ni frågar mig. Och i en inte för lång mandelform. Och nu har jag fixat just det! Eller inte jag utan en jätteduktig tjej som heter Selin på Dream (på Västermalms privatklinik Västerås som bokas här på Boka Direkt) Så himla nöjd så henne kan jag varmt rekommendera! Supertrevlig och varm och framförallt noggrann.  Selin gör annat också som lashlift, browlift, massagebehandlingar och ansiktsbehandlingar.

.

 

Hej våren, mina naglar och också redo för dig nu. Att ha fixade naglar har typ blivit absolut nödvändigt för mig – känner mig halvfärdig när jag är utan snygga naglar!

 

Hoppas ni har en fin tisdag! Här hos mig fortsätter krassligheten men håller tummarna och hoppas på en frisk onsdag istället…

.

KRAM

.

.

 

10 kommentarer till “VÅR 2024 & HÖGGLANSIGA NAGLAR

    1. Anna Camilla,
      Vill du bli av med pigmentförändringar finns det en hudvårdsserie som heter MeLine. Helt otroligt vilket resultat. En dagcreme, en nattcreme och ibland en mask. Alla fläckar borta! De kommer tillbaka (som pigmentfläckar gör) om man inte underhåller med cremerna någon dag i veckan efter att de givit vika helt. Tips 😊

  1. Måste bara fråga om du följer några andra bloggar? Tycker det är så inspirerande och roligt att läsa bloggar. Din blogg ÄLSKAR jag. sluta aldrig med det du gör. så fint hem, så fina bilder, såsåså inspirerande!!

    Hade varit roligt att höra om du har några bloggare du följer och tycker är inspirerande 😃✨🌻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg