TVÄRFÖRKYLDA

.

Jamen se där – då var 3 av 5 hemmaboende familjemedlemmar förkylda här hemma! Och två av dessa har dessutom svullna lymfkörtlar (alltså knölarna i mina armhålor just nu – ajaj) så kanske något mer än bara ”vanlig förkylning”. Kände mig lite snuvig igår och har ju pollenallergi så trodde det bara var det men nu är det sjukstuga kan jag lova. Aja, bara att hinka i sig thé (gillar bla  sån vit chai i vanlig påse som inte har så sockrig) och ta det lite lugnt. Lite svårt dock just nu med det sista när jag just är inne i en sån riktig vilja -träna-period och jag vill inte komma ur rutinerna. Så lätt att man gör det (det vet jag av många års erfarenhet av just det:)

.

.

Thékanna och mjölkanna är gamla favvisar från Georg Jensen

.

.

Ljuvliga anemoner piggar upp liite iaf, just nu står det ett fång i mitt vardagsrum. Så himla fina blommor ju, blir lycklig när jag hittar riktigt maffiga vita anemoner! Vilka är finaste blommor? Anemoner kommer lått på min top 10 iaf.

.

 

Fårskinnstofflorna från Shepherd är på hela dagen idag! De mjukaste mulligaste som finns. Perfektaste tofflorna att tassa runt i när man mår lite sisådär.

.

Iofs rätt bra att vi blev förkylda nu och inte nästa vecka då det väntas påsklov! Känns förresten konstigt att det redan är påsk nästa vecka eller hur? Var ju precis på sportlov på Tylösand, tiden går craaazy fort.. Ja jag vet att påsken är tidig i år men så här tidig veta sjutton om det varit någonsin? Våffeldagen samma vecka som påsk, kommer ju bli ett smaskande av godsaker utan dess like nästa vecka haha:)

.

KRAM!

.

.

 

2 kommentarer till “TVÄRFÖRKYLDA

  1. Här i Västsverige var det sportlov v 7 och påsklov v 14, så vi har harvat på i sex veckor mellan loven. Ganska lagom. Men håller med om att det är lite tidigt för påsk, speciellt som vädret inte ser ut att bli nåt vidare. Hade nån idé om att skura och behandla trall i påsk, det kan jag bara glömma. För kallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg