VÅRFYNDA BARA IDAG

REKLAM FÖR ROOM 101

 

Ny sovrumslampa kom upp idag! (Haha ja ni skulle ha även sett pics på snuvig  förkyld mig på vinglig stol där i sängen för att nå upp att fästa elen;)  Så mysigt det blev med denna finfina linnelampa från Watt & Veke, den är jättemysig när den är tänd. Så där mjuk och varm som man vill ha i ett sovrum. Så idag tipsar jag  om denna och även om att den är på 25% off!!

Yes med koden PETRA25 får ni 25% off på denna lampa och alla annan snygg belysning och även ALLT annat inne hos ROOM 101! Inredning, möbler, textil, mattor etc  Men detta erbjudande gäller b a r a idag tom kl 24.00 så missa inte detta om ni också vill ha något nytt och vårfräscht till hemmet.

.

 

 

.

25% off på allt är riktigt bra eller hur. Missa inte koden PETRA25 i kassan bara! (Min underbara hallampa och min lampa i vardagsrummet är också med på rean idag  – tips)

.

.

Nej nu ska jag duscha och byta om till pyjamas och krypa ner i just den där sängen på bilden (städerskan har varit här och det är nystädat och renbäddat och så fredag imorgon, nnn bästa bästa känslan) med Moje och mysa och kolla film! Men vi ses imorgon igen finingar<3

.

 

KRAM

.

.

9 kommentarer till “VÅRFYNDA BARA IDAG

  1. It’s always a great feeling to have a shower and hop between clean sheets. Love it 🥰

  2. Såg din fina nya hårfärg på instagram. Får jag fråga om du färgar bottenfärg och slingor, eller gör du bara slingor?

    1. Bara slingor och så en toning, har lärt mig att jag ju inte behöver bottenfärg☺️

  3. Suck! ”Fynda” lampor för mellan 3000kr – 10000kr. Sen en städerska på det. Trist sätt att flasha 🤔
    Hälsningar från en annan miljonär(ej ironi)

  4. Älskar allt med dubbeltäcke -utom att sova tillsammans i det! ☺️ Det blir för varmt o vi kan inte lägga täcket ”mellan benen”, vända på det el göra vad vi vill 🤔 Mysigt ligga tillsammans en stund men sen smått panik 🙃 På hotell ber vi alltid om varsitt täcke. Är det bara vi som gör det, tänker jag alltid?

    1. Hahaha igenkänning! Både mysigt att dela men med tex en Moje i mitten som INTE vill ha täcke är det just nu rätt skönare med två täcken😅

  5. Mycket fin lampa. Min fundering är bara… är det verkligen samma färg på tyget på lampan i sovrummet som på försäljningssidan (Sand linne)? Den mörkare är lite finare:).

    1. Ja jag tror det! Min är rätt mörk men kanske inte riktigt så mörk som på mina bilder (det var lite skuggigt när jag fotade☺️)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg