NYFRISSAD & 20% OFF FÖR ER

REKLAM SALONG JOHNAS

 

Topstylist Felicia

.

.

Älskar det vackra taket på Salong Johnas

 

 

Förra veckan kom jag äntligen iväg till frissan! Tillbaka hos bästa Felicia på mysiga Salong Johnas efter ett halvår eller så, jag förstår inte varför det ska så lång tid emellan när det ju är s å skönt att få håret fint! Mysigt också att bli ompysslad i flera timmar i lugn och skön lyxig miljö, sippa lite cappuccino och se ikapp Robinson:)

Som ni kanske vet så har jag rätt ok med typiskt skandinaviskt hår, inte överdrivet tunt fast jag har så där riktigt tunna hårstrån som går av. Har tidigare haft extensions i måånga år (ja gick och gjorde både det och fransar i säkert 10 år) men nu kör jag utan sen ett tag pga att det är ganska mycket enklare att vara utan. Tränar ju en del och då vill jag inte behöva tvätta och fixa med extra mycket hår. Snabbt och lätt frissa är ju klart bäst (Jag är sämst på styling också så kör bara med fön och lite spray) Så vad skulle fina Felicia hitta på denna gång? Skulle jag våga mig på att trendig bob??

.

.

Har slutat med bottenfärg sen några, på inrådan från Felicia. Behövs ju faktiskt inte då jag har rätt mörkblond färg i mig själv och inga gråa hår enligt Felicia. Tyvärr drar mitt hår alltid åt varmt och det gula efter ett tag, hur fint kallbeige det än tonas. Så jag kör med silverprdoukter en gång i veckan ca och det funkar fint (dock inte innan frisören så på bilden ovan ser ni alltså håret utan)

.

 

Efter! Så extremt nöjd som alltid, fina slingor, djup, glans (Olaplex är så himla bra) och vacker beige ton. Nu är jag och mitt hår redo för vår<3

.

Tillsammans med proffsiga Salong Johnas vid Stora Torget i Västerås har jag nu en rabatt som ger er 20% off på deras behandlingar! Gäller färg, slingor och klippning för alla nya kunder. Ange bara koden Petra20 vid bokning.

Tel är 021-122850 annars kan ni så klart boka på Boka Direkt

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “NYFRISSAD & 20% OFF FÖR ER

  1. Inte nöjd med Wau längre. Eller pga inget samarbete? Lyllos som inte har gråa hår. Du åldras inte på något sätt du 😅

    1. Hon åldras som alla andra, men alla har olika gener och arvsanlag. Sen tar hon hand om sig på olika sätt för att hon vill, har ett intresse och har råd. Trevlig verkar hon vara också…värsta sorten för såna som du alltså. Trevlig och snygg 👌

  2. Undrar om det är enbart blekta slingor eller även färgade. Undrar hur man annars får till en beige blond färg? Jag är 55 år och har inte heller några gråa hår!

  3. så fint hår du har! Både före och efter 🤗
    jag har också tunt hår, å grått här och var är det.
    kram ❤️

  4. Lyllos dig och de andra i kommentarsfältet som inte har gråa hår. Jag har en kritvit slinga i luggen sedan jag var 30 och nu är det grått i tinnigarna också. Inget grått baktill. Kräver färgning var 7-8 vecka. Så trist.
    Glad påsk Petra och er andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg