BYXDRESS

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

I <3 jumpsuits!

Kan vara det b ä s t a plagget och skönaste (om man bortser från toabesöken då;) och dessutom tycker jag verkligen det är toksnyggt. Men det måste vara rätt typ av jumpsuit, så där lite lös och cool eller en lite festligare sexy. Nu har jag precis köpt en som passar första kategorin och jag älskar den. Det här är s å jag, den här jumpsuiten kan ha både till sneakers eller liten högre kilklack tex och den sitter verkligen jättebra i snyggt jeanstyg. Onsdagens tips!

Min jumpsuit finns här

.

 

 

.

Köpte påskens skönaste plagg (kommer leva i denna på Gotland) med 25% off i dag också. Det har nämligen 25% off på toti tom den sista mars så det vara bara att passa på!

.

Stod även och drog i bla en underbart knallblå linneklänning (så fin med sandaler i sommar) den här söta blusen ,  den här stickade tröjan och den här pyjamasbyxan (hur sött apelsinprint?) Sen såg jag den här jumspuiten som finns online  (apropå sexy jumpsuit) som direkt åkte in på önskelistan.. Hur snygg är inte den som en examen eller studentoutfit förresten?

.

Får se om jag hinner kika in något mer innan vi ses när jag är på ön<3

.

Mysig onsdagskväll nu!

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “BYXDRESS

  1. Nu har jag ställt denna frågan tre gånger : undrar huruvida peelingen tog bort pigmentförändringarna

  2. Enda som var snyggt var den vita stickade tröjan men 60% (!!!!!) polyesterplast gör att den går fetbort! Lindex har haft bättre material tidigare, synd att de går den här vägen. Såg pyjamasbyxorna som jag tänkt köpa irl, inte alls dom på bild….

  3. Ge mig den byxdressen som i n t e ger lång-röv. Finns inte. Tyvärr. Håller med föregående vad gäller material. Not very classy med så mkt polyester. Vad hände med devisen färre men värre. D v s färre plagg men k v a l i t e t. Hysteriskt med alla dessa nya plagg hela tiden

  4. Min syrra har en i siden som hon är grymt Kattig i. Annars är det för mycket sparkdräkt eller målaroverall tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg