NU HAR VI PÅSK PÅ GOTLAND

,

Då var vi samlade för att fira påsk här i huset vid havet på Gotland!

Mina föräldrar och min lillebror med familj är här och nu ska det lagas och ätas massa god påskmat (har redan börjat med en påskig tårta idag) och frossa i godis. Promeneras på stranden, läsa böcker, spela spel och bara hänga, 100% påskmys! Vi kom igår kväll efter att åkt över med en proppfull färja, många som har ställen här på ön är nog här. Påskvädret är ju verkligen 100 av 100, sol och varmt och skönt och vi satt ute i en stund på eftermiddagen och bara njöt..

.

.

Älskar verkligen det här stället, pärlan långt ut på norra ön..

.

Och imorgon har vi ju själva Påskafton och det är ett gäng små kusiner som är riktigt pepp på äggjakten kan jag lova:) Nu ska jag smita in i stora huset här på gården och fixa en silltårta och så ska det lagas helstekta kyckling till fredagsmiddag men vi ses ju snaaart igen vänner!

.

Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!

.

KRAM

.

.

 

3 kommentarer till “NU HAR VI PÅSK PÅ GOTLAND

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg