NJUTER!

Påskdukat med finaste påsktallrikarna

 

.

Men vilken superhärlig påskhelg vi har här på ön! Kunde inte önska något mer –  finfint påskväder och härligt häng med släkten. Moje leker och spelar non-stop med sin tjejkusse och de har så kul ihop, underbart med en jämnårig busig kusin. Så äter vi som sagt massa gott och igår tog vi en sväng till Katthammarsvik Rökeri (har jag tipsat om tidigare – jättepopulära charmigt fiskställe en bit från Visby och som man  dessutom kan lita på att de har öppet även lite off season (annars finns en hel del såna där pop-up-restauranger  här på ön som stänger efter någon säsong eller ändrar ägare, öppettider eller koncept osv)

.

.

Lagar dock nästan all mat här ute i huset vid havet! Jag älskar ju att laga mat och stå i köket så jag kockar gärna. Här har vi påskaftonens påsksilltårta och påskpaj.

.

.

Fina Pappa🤎

Fyller 80 nu i sommar  men fortfarande full fart!

.

.

Femkanp nere på vår strand med familjen! Här var det kasta stövel:)

Så mysigt att kila ner dit en stund och leka med barnen eller bara promenera en sväng vid havet och samla de finaste stenarna. Älskar den här platsen så mycket.

.

Idag har vi varit  så där riktigt slappa och mest bara promenerat runt udden och hängt hemma, läst deckare och sett på nya Netflix-Ronja och jag blev så  besviken. Har ni sett? Alla skådisarna var ju bättre i Ronjafilmen.  ja förutom riviga Lovis och vildvittrorna. Saknar den där glimten i ögat, humorn och den där äkta Mattis/Ronja-ilskan. Dessutom alldeles för mycket frigolitkänsla på borgen (det gnisslar!) och så är det olika toner och färger och typ av foto hela tiden och känslan saknas och tom introt är jättefult. Jag trodde vi skulle få Ronja på Harry-Potter-nivå men aja:)

Nu är det dags för middasgfixet och jag tror minsann att det blir grillade högrevsburgare – mums!

.

Vi ses snart igen vänner!

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “NJUTER!

 1. Så härligt ni har det💛🐣 Ska ni bygga hus på samma tomt eller i närheten? Ska bli spännande att följa husbygget!

  Håller med dig om Ronja, tycker att den är så långt ifrån Astrid Lindgren man kan komma.. språket som var så viktigt för Astrid är tragisk.. varför ”göra om” istället för att bara göra en ny film om man inte kan hålla sig till originalet?

  Glad påsk 🐣💛🐰

 2. Min pappa fyller också 80 år i sommar. Jag och mina syskon festplanerar för fullt åt honom. Mingel med snittar och skumpa, Grillbuffe, sång och hurrarop plus VACKERT VÄDER! 🙂🙏

 3. Så härligt ni har det. Jag och mannen besökte också Gotland nu i veckan. Underbart att få vara där även om det bara är ett par dagar. Vill i ren protest inte se nya Ronja. Tycker verkligen inte att det behövs någon nyversion, den var ju så bra som den var.

 4. Så mysigt och fint ni har det på Gotland💙
  Min älskade mamma fyller 80 år i september och själv blir jag 60 år så planen är att vi två ska hitta på något mysigt (vi gör ofta mysiga saker tillsammans)
  Varifrån är din fina jeansklänning?
  Hoppas vi får följa med på Gotlands projektet🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg