NYA HANDDUKAR FRÅN MAYFAIR COLLECTION

.

Finns väl ingen som inte älskar fluffiga nya lyxiga handdukar!? Så där tjocka, kritvita och mojsiga som på femstjärniga hotell? Precis så ska handdukar vara och idag fick jag en leverans med ett helt fång sådana från Newport från deras egna exklusiva Mayfair Collection..

.

 

Men hur tjusiga är de inte med den breda bården och den där brodyren, mumsfillibabba. Handdukarna finns i massa fina färger (blåa, beige, navy, ljusgrå, crème) och många olika storlekar (30×50, 50×70, 70×140, 100×150)

Dagens handdukstips!

.

.

Riktigt tjock & tät frotté

.

 

 

.

S å himla fräsch känsla

.

Annars så har vi en regnig dag här i Småstaden idag! Lite besviken är man ju då gårdagen var istället var magiskt fin med sol och 18 grader på baksidan och uunderbar vårkänsla. Borstade av tetrassen och drog fram bord och stolar från förrådet och gjorde en snabblunch och bara satt där och njööt. Och ja har man fått smaka på den känslan så vill man ju bara ha mer (det har lovat fint väder till helgen igen så vi håller tummarna) Nu ska jag fundera ut vad vi ska ha till middag, H är bortrest på jobb så det får nog bli något barnanpassat. Varför är det så mycket tristare att laga mat när älsklingen är borta! Är ju liksom ingen superkockglädje i att steka Mannerströms färdiga köttbullar, slanta en gurkbit,  koka penne och slänga fram en ketchup haha (och jag själv äter nog bara en skål med yoghurt med granola till middag, kan liksom inte med ”halvfabrikatbarnmat” som innehåller typ 1000 kalorier som inte ens är goda:)

.

Fin fortsättning på lill-lördagen nu vänner!

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “NYA HANDDUKAR FRÅN MAYFAIR COLLECTION

  1. Men du kan vara glad att barnen äter det! Bra i ”nödsituationer” – ja, framförallt när ork och inspiration tryter. Fy, vad jag tvingat mig laga ”riktig” mat genom åren… skulle jag inte gjort idag (då jag är mycket klokare😉 – och tröttare….)! Livet ska ju levas framlänges och förstås baklänges. Jag hade nog velat begripa mer lite tidigare….🤔

  2. När mina barn var små och hade en massa aktiviteter det skulle skjutsas till och vi båda jobbade till 17 tiden varje dag så fanns det inte mycket tid att laga mat på. Det blev helgmatlagning för att fixa mat för veckan. Försökte så långt det gick att inte köpa färdiglagad fryst mat men ibland var man tvungen. Att hinna med sig själv med träning eller annat fanns inte. Idag är jag helt solo och tar vara på den tiden men längtar ibland tillbaka till läxläsning, logistikplanering, funktionärsarbete på helgerna i klubbarna dom var med i…. jag är glad att jag vi var med och delaktiga. Allt tar sin tid därför fick det lov att gå med färdiglagad mat ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg