KLADDKAKA SANDWICH

.

När det är vår så är det så klart dags att testa alla glassnyheter! Det älskade man ju själv när man var liten, såå spännande och coolt med de där sprillans nya glassarna som kom varje vår.. Vem minns inte Jellysplit tex! Den ballaste (när man gick på mellanstadiet iaf) och vidrigaste glassen någonsin haha. Ett enormt geléhallon med islglass runt? Eller Bubbel Pop med tuggummi i pinnen? Eller X-15 (den älskade jag) och ljuvliga Päronspiltten med de där mysiga samlarmärkena, LOVE. Nåväl, nu finns det ju 38 olika glassmärken typ och määngder av smaskiga nyheter varje år! Hemglassbilen stannar ju precis utanför här på vår gata i stan och vi köper ofta glass av den (av förklarliga skäl då Moje fullkomligt slänger sig på ytterdörren, den lilla glassgalningen. Sen är det ju mysigt med Hemglass) Det brukar väl ta max 3 dagar max så är alla glass slut sen..:)

Nu idag var det iaf dags för glassbilen igen och en nyduschad Moje och jag sprang ut och vi hittade nyheten Kladdkaka Sandwich som är en Sandwich med en krämig chokladglass i mitten. Barnen gav den hela 8 av 10 så den fick klart godkänt (jag har inte provat för jag äter ju inte så jättegärna glass pga av att det just är så k a l l t. Gillar inte för kalla isiga drycker heller.. ja om det inte är en Frozen Margarita;)

.

Vilken är din all-time-hight-glass-favvo? För mig är det nog ändå Igloo, gärna lite halvsmält så där mmm…

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “KLADDKAKA SANDWICH

  1. ååh X15 älskade! Igloo, Päronsplitt! Sandwich 🥰 Popup! Puckstång!Piggelin 🤗 88:an, Soler, glassbåtar har jag svår passion för..å glassbilens marängkupp, det var barndom.
    Men, GB-styckglass är fööör dyr! Köper inte de längre. 22 spänn för 1 sandwich när jag kan köpa Sia Glass saltkola, 500 ml för 19.90 som känns som riktigt bra glass 🥰 eller glasspaket från mataffären för 1/5 av priset på styckpinnar. Tror GB biter sig i baken pga överpriser.

  2. Efter x15 kom x17 vill jag minnas? Fruktig och god. Och en kort period när jag var barn fanns en så god glass som jag inte minns namnet på. Men den var rund som lakritspuck fast överdragen med choklad och jordnötter. Vanilj och kola var ”basen”. Älskade den! Sent 80-tal sådär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg