VÅFRÄSCHT I LINNE

 

ANNONSLÄNKAR/REKLAM LINDEX

.

Fick hem ett paket med superhärliga vårnyheter igår! Är väldigt inne på blått just nu, både när det gäller mode och hemmet också. Med lite blått blir det så himla fräscht och även klassikt. En otroligt fin klänning (pics på den kommer) en ny tisha med riktigt krispigt tryck (passar tres bien i France i sommar;) favvojeansen all time i en ny tvätt och längre modell och så ett set i med matchande kjol och skjorta i mjukt randigt linne som jag känner redan nu är sommarens hit!

,

.

Jag idag denna härliga lördag! Solen skiner, Moje är med vän ute på gården, H som fixar med äppleträden, två stora barn som skriver Högskoleprov, en tonåring nere på stan och jag som fixar lunchburgare till grillen:)

 

.

Men visst är det här setet så snyggt? Och även  s å skönt att ha på sig, japp nya favoriterna. Älskar ju snygga kläder som även är lena och mjuka mot kroppen..

Skjortan hittar du här och kjolen finns här

.

Man blir ju direkt så där pirrigt g l a d och vårpepp när solen kommer fram eller hur!? Fram med grill och rosé när det blir en lucka fast det i nästa sekund kanske blir snö och minus typ haha. Fast det är väl så typiskt april:)

.

Nu ska jag packa upp lite sprillans härliga kuddar till uteplatsen! Allt är ju inte på plats än där ute än, har inte köpt en enda utblomma faktiskt för att de fortfarande lovar frostnätter, men snaart så..

 Önskar er en riktigt finfrotsättning på lördagen snyggingar!

.

KRAM

.

.

6 kommentarer till “VÅFRÄSCHT I LINNE

 1. Älskar linne!
  Här shoppas inte mycket just nu. Tvärtom. Vår-rensar och slänger, skänker och säljer kläder och inredning. Så befriande att bli av med sånt som inte används, det får nytt liv hos någon annan och jag har redan fått ihop över 20 000:- av försäljningen.
  Kommer bli en fin sommar present till mig från Cartier 🙂

  1. Jag har också rensat! Tre stora säckar direkt till Stadsmissionen och ja det känns fint att skänka till de som behöver💕

  2. Skall göra som dig och behålla bara sånt som jag verkligen trivs i och använder. Ingenting annat. Köper så lite nytt som möjlig då det finns många plagg med lapparna kvar på redan sen innan 🙈

 2. Jag är faktiskt mer inne för dina recept, som jag tycker är jättebra! Har lite svårt att förstå att man forsätter göra reklam och uppmana till mer shopping, slit o släng med tanke på miljön. Förstår att pengar måste in men vad bidrar man till…Hur tänker du kring det och framtiden? Skulle vara intressant att få höra dina funderingar och åsikter.

  1. Magasins, tv, streamingtjänster, poddar, tik-tok, bloggar – ja alla som arbetar inom dessa olika medier är beroende av reklam, annonser och samarbeten. Läsare vill få inspiration och förslag, det är därför de olika kanalerna existerar. Jag har alltid försökt att bara välja sådant som passar mig och mina följare och nu är tex dessa med Lindexplagg väldigt populära. Jag vill verkligen inte uppmana till slit och släng, jag visar mode som många kan köpa som jag tycker passar hos mig. Inspiration ungefär som en sida i Damernas Värld. När det gäller miljö och framtiden så är det givetvis oroande och självklart ett enormt bekymmer för alla oss som lever på den här planeten. Men alla de som jobbar inom reklam, fashion, konsumtion etc kan ju inte bara sluta med sina arbeten.. Detta ämne är svårt men jag tror inte läsarna köper mer för att jag visar något utan kanske får en idé om vad de vill ha och passar i och som sagt så det en del av mitt jobb. Sen försöker jag precis som så många andra att på andra sätt bidra till en bättre miljö i vardagen, att välja klimatsmart och miljövänligt så ofta det går. Vi flyger tex inte ofta, har inte många mil i hybridbilen och tar gärna tåget om det är möjligt och passar. Roligt att du uppskattar mina recept<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg