BÄSTA TANDBORSTEN

REKLAM/ANNONSLÄNK Be LUCENT

.

Skriver ju rätt ofta om godsaker här inne men det är ju därför att jag tokälskar gott-gott och godis! Därför kommer det ett inlägg om min nya finfinaa tandborste som har blivit en ny rutin som jag också tokälskar. Har varit utan en bra eltandborste länge och det var verkligen högtid för en ny fräsch om med ny fräsch teknik också! För min nya tandborste Prism Sonic är inte bara den stilrenaste man kan ha utan den har nämligen flera finesser..

.

.

Denna från Be LUCENT är så smart! Har tex 60 dagars batteri och trådlös laddning så du behöver nästan aldrig ladda. 2 minuters timer. 3 olika inställningar.Den använder snabba vibrationer i kombination med rörelser från sida till sida (istället för att snurra som de andra) för att fre överlägsen plackborttagning. Du behöver inte leta efter en knapp längre utan håll bara tandborsten mot dina tänder och tryck lite.

,.

.

Sen älskar man ju designen. Är en riktig tekniknörd faktiskt och vill att precis allt ska vara snyggt och enhetligt och helst färgmatchat. Tom tandborsten ja haha. Är du likadan? Be Lucents tandborste hittar du här

.

Nu – iväg och träna lite innan det blir onsdagsmys 100% (japp det blir en påse smågodis också till Robinson hehe;)

.

Happy lill-lördags-kväll alla!

.

KRAM

.

.

,

8 kommentarer till “BÄSTA TANDBORSTEN

  1. Okänt behöver ju inte betyda att det är dåligt?
   Jag upplever verkligen inte att Petra visar produkter som håller låg kvalité. Stor skillnad där på henne och urtypiska Instagraminfluencer´s som gör reklam för vad skit som helst, där allt är sååååå bra och favoriiiitprodukter.
   🙂
   Jag kan påverkas av vissa reklamjobb, men gör ofta en noga utvärdering om det är ngt för mig, testar själv i butik osv..

  2. Det är lite lustigt att flera influensers helt plötsligt tycker att det är bästa tandborsten 😉

 1. Jag blev wow över hur länge den håller i laddningstid 🙂 du får återkomma när du använt den ett tag, om den var bra.
  Snygga jeans!

 2. Kan du inte bjussa på lite fix och trix på hur man får en fast och snygg hals?
  Hade behövt detta inför sommaren!

 3. Som tandsköterska skulle jag noga säga Oral b är bästa el tandborsten!
  Jag vill också, som någon annan skrev, veta om behandlingar för halsen. Men mest av allt käklinjen. Du har varit så öppen med bukplastiken och att du funderar på ögonlocksplastik, samt att du berättar om alla injektinsbehandlingar. Så varför inte käklinjen? Jag är inne på ett miniface lift, haka käklinje. Vore toppen om du ville skriva om det!! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg