PRAKTIKANT-BEA

.

Minns ni den här tjejen!? Min Bea eller Beabus som hon kallades som liten. Bea var ju en rätt stor del av bloggen för 10-12 år sedan då mina äldsta barn syntes en hel del. Sen så blev de ju större och var inte längre så intresserade av att vara med och det kan jag absolut förstå. Men idag får hon vara med då hon just nu praktiserar med två klasskompisar på Hamburgeriet i Västerås! Och det är inte som en vanlig lite småtrist stel prao kan jag lova haha, det är full fart och filmning och Tik-Tok med Hamburgerkungen-Eddie som driver stället (några av er kanske känner igen det namnet från Farmen) så då kan man ju lika gärna var med en liten sväng på mamsens social media också:)

.

.

Så stor nu och  ”en riktig duktig jänta på praon” fick jag höra när jag hälsade på en sväng idag<3

 

Jag har skrivit om Hamburgeriet tidigare för de har GALET goda hamburgare faktiskt. Så missa inte dessa om du svänger förbi vår lilla stad! (Smarriga smashade hamburgare blev ju helt överhypat ett tag med massa restauranger överallt men Hamburgeriet är fortfarande superpopulärt)

.

Annars har vi en freeezing torsdag här i idag! Fy farao vad kallt det är, var tog våren och värmen vägen liksom?? Nu ska jag spana in födelsedagspresenter till min lilla soon-to-be-8

.

KRAM

,

,

3 kommentarer till “PRAKTIKANT-BEA

  1. Har inte varit med från början, men hittade Bea Bus av en slump. Hon såg faktiskt ut som en smällsöt liten busflicka. Men oj vad de senaste åren gått fort. En vacker ”stor-tjej-nu”! Säkert bra reklam för hamburgerstället! ⭐️🍔⭐️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg