HEMMAFREDAG

.

Japp aprilkylan fortsätter att hänga kvar även denna fredag! Och här har jag  halsont och förkyldning-på-g-skänsla så jag tar det soft och bara myser hemma. Har  vinkat av Bea som ska iväg en sväng till Dalarna på läger i helgen och H kom hem med lite mumsig takeaway från Zakaya till tidig middag.

.

 

Ja det blev tv-dinner här frånför efter fem medans polishelikoptrarna hovrar ovanför.

Vi var på Mojes skola för utvecklingsamtal när de tre stackars kvinnorna blev attackerade med kniv bara ett par minuter bort. Så vi hade åkt hem när skolan snabbt tog in alla barn från skolgården och ringde efter föräldrar. För att en galning med kniv varpå flykt (han sköts sen) Var tvungen att förklara för Moje vad som hade hänt

Det är så otroligt hemskt att samhället har blivit så här och det blir så klart ännu tydligare för en när det händer så nära. Vad ska/kan man/vi göra åt detta fruktansvärda våld som bara eskalerar?? .

.

Nu ska vi strax kolla på en mysig fredagsfilm här – jag önskar er en fin kväll så ses vi imorgon<3

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “HEMMAFREDAG

  1. It’s terrible with all the violence ,about a week ago we had people stabbed in a Sydney shopping centre.We’re not safe anywhere. So sad 😞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg