DAHLIA I PÅSAR!

.

Så gjorde jag det äntligen – tog tag i Dahliafixet idag! Hoppas inte det är för sent? Har dragit på i det längsta att hämta upp knölarna från förrådet eftersom jag visste att jag slarvat, igen, med att skriva ordentligt vilken knöl som heter vad utan gjort något ”slarvsystem” med namnen/blommor i med ajfånen som mycket riktigt blev ett huller om buller. Så det tog några timmar att försöka lista ut vad som var vad och sen dela knölar och plantera i påsar. Första gången jag odlar dem i påsar (8 liter) och det är ju inte det snyggaste direkt men rätt smart! Hur som helst, nu får knölarna stå där i fönstret tills det förhoppningsvis kommer upp en grön liten planta som sen ska blir magiska vackra tallriksdahlior i sensommar… Vi håller tummarna!

.

Happy Saturday nu alla!

(Här ska jag först få iväg en Moje på ”Skate-kalas” och sen blir det middag hos svärföräldrarna<3)

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “DAHLIA I PÅSAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg