VÅR & FRÄSCHT

REKLAM MODELIN

.

Mina nya tofflor från Uggs! Såg dessa nyheter tidigt i vintras på några inspirerande snyggingar men fick då inte riktigt ihop swedish winter och Uggstofflor ute för moi men n u så. Alltså dessa är så galet sköna också! (Fast Mojes lilla tjeklasskompis i ettan undrade varför jag hade på mig innetofflorna när jag hämtade Moje. Hon är så kul den tjejen, har ofta stenkoll på vad jag har på mig och brukar undra och fråga varför haha;)

..

.

Finfin och lyxig sweater i perfekt beige med brodyr från Stenströms finns här 

 

.

Älskar att se ut så här i år – ljus och fräscht i lösa sköna ljusa fransiga jeans (Lindex) och så en snygg sweater och så Uggsen

Har också hittat lite fler vårnyheter från Modelin som jag ska visa en annan dag..

.

 

Häromdagens! Den här extremt vårfräscht  cremefärgade sweatern är också en vårnyhet från Busnel och finns här

.

Inatt gjorde förkylningen lite av en come back (kände mig hyfsat pigg igår) så jag har tagit det rätt soft även denna söndag! Ingen träning som tänkt utan det bla mysig söndagsmatlagning i köket istället – lagade en pastarätt med massa kärlek som blev suupergod! Receptet på den ska ni så klart få men nu har jag lovat Bea, nyss hemkommen trött och lite småsliten från konfaläger i Rättvik, att vi ska se på Dune tillsammans här<3

.

Mysig söndagskväll alla!

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “VÅR & FRÄSCHT

  1. Denna gång var du lite väl sent ute och tipsa om uggsen. De har varit populära väldigt länge och är helt slut överallt.

  2. Hej Petra!
    Tack för en härlig blogg💗
    Är nyfiken på din LV Neverfull, är det en GM eller MM? Vilken strl skulle du rekommendera?
    Hälsningar Anette🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg