DET BÄSTA MAN KAN GÖRA

.

Ja det bästa man kan göra, när det plötsligt verkar mer november ute än maj och man har sina månatliga dagar då livet inte är riktigt lika happyclappy, är att bara gå all in i köket hemma! Jag älskar ju att försvinna in i lite bakning eller matfix och idag blev det först en toscakaka och just nu håller jag på med middagsfixet (maten står i ugnen och jag bloggar under tiden:)

Kan ni gissa vad det blir?! Lovar att ni ska få recept om det blir lika bra som jag tror, jag har iaf lagt ner lite extra kärlek i måndagsmiddagen (som kompensation för att mammafrun är allmänt citronsur..)

.

.

Efter maten är klar och uppäten ska jag sätta mig och kolla in nya avsnittet av Allt & Eva! Såå mysig lite sån där småputtrig feelgoodserie med duktiga toksnygga Tuva Novotny i huvudrollen (och underbara roliga Sissela Kyle, jag typ avgudar henne) som utspelar i Stockholm och Köpenhamn

.

 

.

Måndagens serietiips Perfekt att krypa upp i soffan med ett glas rött och titta på den  när PMS:en knackar på.. (Finns på Viaplay)

.

Mysig måndagskväll nu raringar<3

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “DET BÄSTA MAN KAN GÖRA

  1. Fatta vilken tur din familj har! Du är skitsur och lagar en massa god mat till dom. Den kombon finns ju egentligen inte. 😉🙃

  2. One good thing about getting older, you don’t have to put up with monthly problems anymore.👍

  3. Mig hittar man inte i köket när jag är frusen sur och känner mig risig.
    Då hänger jag i vårt spa. Lyssnar på skön musik, sippar på nåt gott, mjukar upp kroppen, filar fötterna, smörjer huden…
    Skulle inte klara långa vintrar och skitväder utan varma bad och bastu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg