TA IN SYRENER PÅ KVÄLLEN

 

Maj är och har alltid varit min favvomånad! Finns ju inget som slår just majkänslan, man måste ju bara älskade den?? Det är som vackrast då när allt är så där nygrönt och doftande och bara härligt och heela långa sommaren finns kvar… Så blommar syrenerna! Den där ljuvliga doften alltså, påminner om skolavslutningar och pirr i magen. Mmm. Vi har flera olika sorter syrener men de som är går åt blått när de slår ut är allra finast. Tar in så mycket det går men eftersom jag har rätt kasst doftsinne efter en viss pandemi så måste jag checka med dem som har lite bättra näsa än mig här hemma om det är ok att med alla blommor! Så det inte bli f ö r mycket syren:) (Såg förresten att man kan göra egen syrensirap  – det ska jag nog testa imorgon!)

 

 

.

Håller ni också med om att maj är klart bästa tiden på året!?

Nu ska här dukas ute i pergolan och sen ska det grillas!

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “TA IN SYRENER PÅ KVÄLLEN

  1. Åh prova zinktabletter mot dåligt doftsinne! Det ska hjälpa efter covid.
    Jag älskar vår och jag älskar också höst, men även vinter och sommar. Favoriten är nog hösten 🙂

  2. Ja, jag älskar våren när allt vaknar till liv och det blir varmare💛 Vi har också vackra syrener i trädgården påminner om just skolavslutning.. men där får de tyvärr stanna pga allergier 🫶🏻

  3. Jag hade gärna haft min sommarsemester i maj, men det är inte möjligt. Annars är september min favorit månad, omöjlig för semester den också… Tyvärr…

  4. Du har så fint hem. Mycket inspirerande! Ang syrensirap, så smakar det ganska ”parfymerat”. Jag gjorde en sats förra året för att ha i drinkar, etc….men det var ingen riktigt ”hit” tyckte jag. Väldigt fin färg och dekorativt såklart!

  5. Maj är bra härlig men även juni och juli när det verkligen är sommar med fint väder 🙂 Det är något visst med doften är syren. Älskar!

  6. Underbart med syrener men tycker som någon ovan att de vissnar så fort de kommer inomhus.
    Jag undrar om du inte kan göra ett inlägg om fina klänningar till sommarens fester. Gärna till tjejer i sena tonåren🌸Du har så god smak och vem kan väl detta bättre än du!🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg