VÄRLDENS BÄSTA FOUNDATION/SERUM/SOLSKYDD?

REKLAM/ANNONSLÄNK BANGERHEAD

.

Tjohooo fredagsbloggisar!

.

Plötsligt lite sjukstuga här hemma tyvärr (och inställda helgplaner, suck) men jag är iaf pigg och har varit och tränat och duschat och gjort mig fredagsfräsch. Så skönt att vara liite fixad en fredagskväll,  även när man bara ska vara hemma eller hur. Och jag har ju hittat en helt ny fantastisk foundation som jag lägger på hur snabbt och smidigt som helst och som gör att jag inte behöver vare sig concealer, bronzer eller någon highlighter. Alltså detta färgade serum är verkligen AMAZING, täcker precis lagom, jämna ut, återfuktar och ger ett naturligt glow..

.

.

Min 52-åriga hud idag utan någon make-up alls. Yes jag har gjort lite helt nya föryngrande behandlingar hos min doktor som också är helt otroliga. (Men det kommer i ett annat inlägg om ni vill höra mer:)

.

.

”Ett pigmenterat solskydd med hudvårdande egenskaper som jämnar ut hudtonen och suddar ut skavanker samtidigt som den ger huden en fin naturlig lyster.  SuperNatural Radiance Serum Broad Spectrum SPF 30 suddar ut intrycket av ojämnheter med sin korrigerande ”soft-focus” effekt och lätt pigmenterade formula som tillför huden lyster samtidigt som den skyddar från solens skadliga strålar med fysikaliskt filter. Niacinamid tillsammans med extrakt av quinoa och ärta mjukgör huden och ökar lyster både direkt och på sikt. Kommer i tre universella toner som ger en ultralätt täckning som är helt seamless och fungerar perfekt under makeup eller ensam i kombination med Uncoverup concealer för en naturlig ”no-makeup makeup” look”

.

.

Blir inte pudrig eller lägger sig i porer eller linjer utan RMS-serumet passar mogen hud s å fint

.

 

 

.

Lite mascara och färgat serum och jag är klar! Jag har färgen Medium Aura och den passar min rätt bruna hud men om du är blekare så skulle jag gå för Light Aura eller ta båda och blanda.

.

Dettaa RMS-serum/solskydd (jag tycker är en fantastisk naturlig foundation som är perfekt på sommaren) hittar du här

.

.

HAPPY FRIDAY nu alla!

.

KRAM

3 kommentarer till “VÄRLDENS BÄSTA FOUNDATION/SERUM/SOLSKYDD?

  1. Fiiint! 🙂 Tack för tips! Å ja, vill veta mer om dina behandlingar. Mvh Annan 50+ 😀

  2. Vill gärna veta mer om dina behandlingar och speciellt intresserad av läppar då jag själv skall göra något med mina som är väldigt tunna

  3. Tack för tips! Klickade hem den då jag var på jakt efter ny då den jag använt slutat tillverkas..suck. Men-denna var nog snäppet bättre! Så superbra rekommendation o precis när jag behövde det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg