HURRA FÖR OSS PÅ MORS DAG!

.

Sötaste lilla Mors-dag-tårtan!

.

.

Jaa tårta ska det ju så klart vara på Mors Dag och firande av oss mammor! Min egen älskade lilla mamma är ju som vanligt på tillbaka Gotland  så jag fick fira henne över telefonen imorse<3

Så blev jag själv ordentligt firad av mina älsklingar här hemma – tänk att jag är mamma till hela fyra?! Det trodde jag nog aldrig när jag var ung men det är helt enkelt underbart att får vara det. Att ha så många att älska och även ha så många att älskas av<3 Jag finns alltid alltid där för dem. mina fina snälla barn..

.

 

 

.

Godfrukost imorse och presenter på sängen och så en tur iväg till Handelsträdgården eftersom det är bland det mysigaste jag kan tänka mig göra på en Mors Dag! Och ikväll kommer Trulle över och vi ska ha mysmiddag och grilla Souvlakispett – vädret är ju helt magiskt så bara att vara ute och NJUTA.

.

Hoppas ni har en riktigt fortsatt fin dag alla duktiga kärleksfulla mammor – ni är heeelt fantastiska!

.

KRAM

.

.

.

 

3 kommentarer till “HURRA FÖR OSS PÅ MORS DAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg