SOMMARLOVET STARTAR N U

 

 

.

Så idag var det äntligen dags för Mojes skolavslutning och sommarlovet har därmed kickat igång joho! Supercharmig traditionell avslutning i Domkyrkan blev et för Mojes skola denna gång, första gången när de centrala låg och mellanstadieskolorna får ha avslutning där och det tackar man ju som förälder för. Alla elever gick i ett sjungande tåg från skolan genom stan med viftande svenska flaggor och blå-gula ballonger! Blir ju så där extra härlig och stämningsfulltt med en skolavslutning i kyrkan faktsikt om ni frågar mig (jag är ju uppvuxen med det och växte upp med lilla vackra bykyrkan precis utanför mitt flickrums fönster på gården där vi bodde) Blomstertid nu kommer och glada barn, s å mysigt! (Kommer ju inga bilder  från avslutningen och ni vet ju alla varför numera)

Sen blev det fika  på café med farmor och farfar innan vi åkte hem med en riktigt seg ettapluttare ÅH nu ska jag bara vila mamma!

Nu blir det några veckor soft sommarlov på hemmaplan innan vi far på midsommar i Värmland och sen blir det storfirande av en älskad morfar i skärgården. Efter det väntar semester på familjens gård nere i Frankrike – längtar massor!

Men nu – köpa sommarlovets glass no 1 i närmsta glasskiosk!

.

KRAM

.

.

 

10 kommentarer till “SOMMARLOVET STARTAR N U

 1. Stort Grattis till Moje och sommarlov☀️🇸🇪 Här finns bara vuxna barn så skolavslutning är ett minne blott🤎

  1. Håller med dig Lena. Finns alldeles för många barn som INTE vill ha sommarlov och det finns många föräldrar som INTE har råd att ge sina barn upplevelser på sina sommarlov.

  2. Men herregud Lena..hur lyckas du med allt? Nej, det är fullt krig i världen, svält, alkoholism, misshandel å ännu mer elände! V A D har det med att Petra skriver om en fin skolavlutning och en kommande semester att göra?! Det kommer alltid att finnas sorg och elände i världen tyvärr! Jag har inte råd med en resa till Grekland i år heller! Men det går toppen att stanna hemma också. Snälla du, brighten up! Du har bara 1 liv Lena, gör något positivt av det. Det går inte i repris 🥰

   1. Åsa K.
    Nu har du riktat din kritik till fel Lena, jag skriver aldrig några inlägg på Petras blogg.!

 2. Härligt med sommarlov . Herregud inte ens på detta inlägget kom man ifrån ” vi ska inte glömma…” så jäkla pk allt ska vara. Sitt där och ”glöm inte” för er själva. Petra har väl inget ansvar att vara världssamvete.

  1. jag kan bara svara för mig men det var inte menat till Petra. Det var en allmän kommentar på att många lider av sommarlov…

   1. Men varför MÅSTE man skriva det? Varför känner man att man bara måste sprida negativ energi? Under ett fint inlägg om en skolavslutning? Herregud, den absoluta majoriteten har ändå föräldrar som har råd att köpa glass och åka till stranden. Allt är inte, och behöver inte beskrivas, som misär! Det är tillåtet att vara glad och nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg