ROS & ”ROS”TIDER

 

Sprang ut mellan skurarna och knipsade några roskvistar från den ros som var närmast här hemma i rabatten och som doftar SÅ galet gott! Skulle kunna ha hur många olika sorters rosor som helst, tänk att ha en sån riktig lummig rosenträdgård men rosor som hänger och klänger överallt – typ såna man kan se i Visby på sommaren…

.

Hallå vänner!

.

Hoppas ni har det bra!? Här hemma rullar ju alltså sommarlovet på numera och ett Ipadschema är gjort med underskrift (Moje fick komma med förslag på schema i sommar och det visade sig att han tänkte f ä r r e Ipadtimmar än vad jag hade idé om så alla nöjda)

Idag blev det en tur till en liten djurpark och så åt vi sushi och pannkakor vid Mälaren till lunch. Sen kom H med sushi till middag här för en stund sen så mycket japanskt idag för mig men jag klagar inte (även om det kan vara oootrolig skillnad på ”sushi och sushi”..;)

.

 

 

.

Så har jag hunnit med en sväng och kollat min ”egna lilla ros” så att säga idag hehe! (Var någon som en gång gav rådet att min inte skulle” öppna sin ros för den som inte var den rätta”;)

Alltså det för väl bland det mest osköna man kan göra, det är vi nog alla kvinnor överens om. Men allt såg bra ut och det är man väldigt tacksam för, får själv nästan typ andnöd hos både gynekolog och mammografin för att man är s å spänd och det är s å obehagligt när de kollar statusen. Men nu går jag iaf på mina tider då jag kallas, många år jag inte gjorde det pga min stoppa huvudet i sandeninställning. Menmen man lär sig och jag hoppas ni också går på alla läkarbesök ni blir kallade till<3

.

Nu ska jag och H ta en pw runt city här för det är nämligen sol just nu  så det gäller att passa på!

Härlig torsdagskväll vänner, så kul att ni kikar in här (Och TACK för alla snälla peppiga kommentarer, ni är bäst<3)

.

KRAM

.

.

 

3 kommentarer till “ROS & ”ROS”TIDER

  1. Måste ta kontakt ang att kolla brösten. Sist kom en stor operation i vägen. Så det var många år sedan. Hatar att gå till gyn men tandläkare är ok. Mina vänner tycker tvärtom. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg