PIONER

.

Nu blommar pionerna hos mig! Och det slår mig varje år vad vackra de är – stoora och fluffiga och ja härliga. Riktig sån klassisk perenn som passar den romantiska trädgården som jag är så svag för..

 

.

Luktpionen ”Festiva Maxima”

.

.

Gick ut nyss och knäppte några kort ute på gården denna måndagskväll!

.

.

Den här rosa sorten som också doftar ”Sarah Bernhardt” ger verkligen maffiga blommor och måste ha stöd.

.

.

Går alltid en sväng på kvällen och vattnar om det behövs – att göra det är bland det mysigaste jag vet faktiskt! Blir typ lycklig av går runt med vattenslangen och kan vattna hur länge som helst eller tills H undrar var jag tagit vägen haha – någon som är likadan?:)

.

Nu ska jag gå och hämta nytvättade krispiga lakan och bädda rent i sängen – också en favvosysselsättning här hemma..

Vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

5 kommentarer till “PIONER

  1. Vackert 🌸
    När vi bodde i hus med trädgård tyckte jag också om att gå & vattna på kvällarna & pyssla om växterna. Trädgården är som vackrast i kvällsljuset.
    Nu bor vi i lägenhet i stan så endast några krukor på balkongen att pyssla om. Ganska skönt faktiskt 😀

  2. Pioner är verkligen vackraste blomman! Underbart är kort så det gäller att njuta, och det gör jag gärna kvällstid, gillar också att vattna då. Men det får bli med kanna eftersom det är bevattningsförbud… varje år, suck vad det är trist. Men det var värre när jag hade min stora trädgård, nu har jag en liten och den är helt okej att vattna med kanna.

  3. It’s so relaxing to water the garden, I love it 🥰
    The Peonies are beautiful.❤️

  4. Du har en fantastisk fin trädgård som jag blir så inspirerad av! Sist byggde jag rostorn! Vi ska lägga ny altantrall, den du har är väldigt fin nyans, ljus och fin. Är det obehandlad tryckt virke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg