EN FAVVOKLÄNNING

ANNONSLÄNKAR/REKLAM LINDEX

.

Alltså den här klänningen är nog den jag använder allra mest just nu! Åh den är så galet skön och mjuk och dessutom faller den jättefint efter kroppen. I lagom tunn trikå – inte tjock och varm och inte tunn och sladdrig. Dessutom en supersnygg vardagsklänning enligt mig. Love it.

.

.

Det är H´s favvoklänning också tydligen! Den är visst ”kattig” (?) enligt min älskling haha. Trots att den går ner till anklarna och visar vare sig urringning eller ben, mjau:) (mina sneakers från GANT, har sett att några undrat)

.

.

Vill du också ha en kattig trikåkläng som är perfekt att trä på sig tex en lite sval sommarkväll som kostar den UNDER 200 kr. Japp detta är ett klänningskap och finns här

(Det är just nu 25% på klänningar hos Lindex så kika in där om n i är ute efter något fint till midsommar. Som den här, eller den här, eller den här tex)

.

Nu ska jag iväg till affären och handla här, Moje som bara har varit hemma hela dagen (och spelat alldeles för mycket Fortnite nere i loungen, såå svårt att få igång honom på annat hemma just nu!) har önskat tacos så det får bli tacotisdag (Och nä det blir ingen läbbig burkmajs den här gången heller;)

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “EN FAVVOKLÄNNING

 1. Fin klänning! Som att vara uppklädd fast gå runt i nattlinne, på ett bra sätt 🙂
  Ska kolla om den finns kvar i vår lokala butik.

 2. klänningen ser skön ut att ha hemma men så otroligt grå och trist och inget att visa sig ute i

  1. Älskar klänningen och färgen, så klart kan man visa sig ute, den är supersnygg och passar vid alla tillfällen.

   1. ”vid alla tillfällen” – nej kanske inte riktigt …
    Ser okej ut bara för att Petra bär upp den. Obs ”okej”. Det mesta är väldigt mycket snyggare på henne än på Lindex egna modeller men just den här klänningen blir oklickad 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg