ONSDAGSFILMEN

.

Idag har jag bara haft så himla ont i ryggen! Jag som aldrig har ont i ryggen  har fått någon typ av låsning tror jag. Det hugger liksom till helt plötsligt, kanske får det bli ett akutbesök hos kiropraktorn imorgon. Blir inte så mycket hopp till ”Små grodorna” i övermorgon gissar jag iaf! Så nu ligger jag raklång i soffan och ska kolla på en film med H och mumsa flott-corn (popcorn dränkta i smält smör – såå gott;) och som så ofta blir det nog en thriller.. Och apropå det så tänkte jag tipsa om en film jag såg häromkvällen! Riktig snygg sådan och så där lite småputtrigt spännande, inte läbbig men lite sexig thriller… Blev riktigt helt kär i ett belgiskt ljuvligt strandhus – det skulle man ha! Faithfully Yours finns här på Netflix.

.

Ha nu en skön osndagskväll snyggingar!

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “ONSDAGSFILMEN

  1. tack för filmtips! 🥰
    älskar bra tips! Har ngn fler rysare på netflix så ropa till!
    Eller bara en ruggigt bra film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg