I <3 LINEN

    1. REKLAM FÖR MODELIN

.

I Västerås tidigare ikväll denna soliga somriga torsdag!

På senare år har det ju blivit extremt poppis med linne och det är en trend som håller i sig OCH som jag älskar. Finns det egentligen något skönare på sommaren. Naturligt, ledigt och lyxigt. Och det gör ingenting om man är lite skrynklig (matchar oss 50-plus haha;) Nu har jag skaffat ett set (älskar matchande set också, det ultimata i semsetrgarderoben) i toksnyggt chokladbrunt linne mmm – mer praktiskt en beige och med wow än bara vanligt svart linne..

.

.

Skjortan och byxan vill jag så ledigt  och löstsom det bara går så jag hoppade upp en strl (har 38 i båda) Från det klassiska märket Stenströms och skjortan hittar ni  här och de snygga linnebyxor finns här.

Blir perfekt att strosa runt i Deauville om några veckor..

.

 

.

Just nu är både skjorta och de fantastiskt sköna byxorna på 40% off hos Modelin! Precis som massa annat sommarsnyggt så kika in här och ni vill fynda.

.

Nu ska det packas för midsommar här! För imorgon blir det nämligen klassiskt midsommarfirande i vackra Värmland och vi åker tiidigt. Och de lovar ju både s o l och värme – vågar man tro på det?? ”Fast sola skiner ju alltid där”:)

.

KRAM

.

.

 

6 kommentarer till “I <3 LINEN

  1. Hej och glad midsommar!
    Jag undrar vart du köpt dina fina örhängen som syns i tidigare inlägg. Är som en liten diamant i stjärnfattning typ. Jättefina! Var kommer de ifrån?
    Vänligen,
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg