MIDSOMMAR I VÄRMLAND

.

Världens härligaste sommartradition har vi verkligen i vårt land!

(Min midosmmradagens var lavendelfärgad kjol (på rea här) top från Gina och sneakers från GANT)

 

Hoppas ni har haft en riktigt Glad och ordentligt Trevlig midsommar!!!

.

Checkade ut ett par dagar för att njuta midsommartider och av Värmland med släkten. Både jag och H har värmländsk släkt på våra pappors sidor så vi känner att det här är lite av vårt landskap också. Pappa har berättat s å många värmlandshistorier och farfar hade ett tag en hästgård här där vi var och hälsade på när jag var liten (och han hade gömt guldklimpar i halmen ute i stallet som vi fick leta efter minns jag – mycket spännande!:) Vi åkte upp med min storebror och hans familj och checkade in på Selma Spa och hade det så mysigt med kusiner som badade både i pool och i sjön. Värdet blev ju bara helt galet fint eller hur! Man kunde inte önska ett vackrare midsommarväder..

 

.

Supermysigt midsommarfirande i Sunne! Riktigt så äkta svenskt traditionellt med musik och folkdanslag vid Hembygdsgården. Massa folk var det och jättehärlig stämning.

.

.

H, min bor och de två minsta kusinerna i släkten  (de är åtta stycken på min sida)

.

.

Picknick och jag och svägerskan hade extra trevligt och drack jättefräsch sparkling rosé på jättefin burk (Lubanzi hette dem – ett riktigt tips!)

.

.

Jag och min underbara Bea, herregud vad hon är stora tjejen nu<3

,

 

 

Glada svägerskor på väg till hotellet (Haha japp min tjusiga midsommarkrans som jag knåpade ihop i bilen på vägen upp efter ett snabbköp av blommor på Ica i Karlstad tokvisade ganska fort:)

.

Dock blev det ingen som helst midsommarmat i Värmland så idag blev det snabb midosmmarbuffé här hemma istället! Man mååste ju bara ha den där sillen, köttbullarna, potatisen och Västerbottenpajen – annars känns det ju som något oerhört viktigt  missades:)

.

Nu ska proppmätta jag ta tag i packningen och tvätten här!

.

KRAM

.

.

 

16 kommentarer till “MIDSOMMAR I VÄRMLAND

  1. Fina Sunne hembygdsgård ☀️🌸🍓🌷🇸🇪det är underbart o har varit där många gånger ☀️🙏🏻♥️rötter i Värmland från min mormor ♥️mkt barndomsminnen♥️

  2. Så fina ni är, allihop och Bea har blivit såå snygg och väldigt lik dig.
    Så roligt att se hur ni firade er midsommar. ☀️🌸🎂

  3. Så härliga bilder! 🌸
    Vi hade också en underbar Midsommarhelg hos vänner i Östgötskaskogarna. Midsommarmat är ett måste för mig med på midsommar 🌸🌸🌸 vad hade de på hotellet om inte midsommarmat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg